Aixam 400 wymiana linki licznika

13 Sty 2020, 18:59

Witam. Mam problem z wymianą linki licznika w aixamie 400 mianowicie kupiłem linkę odkrecilem koło i na skrzyni zamiast ślimaka od prędkościomierza zastałem takie coś co widać na załączonym zdjęciu w miejscu tej prowizorycznej zaślepki powinien być ślimak a go niema a może ja źle patrzyłem i tu pytanie czy mam rację i jak taki ślimak wygląda? Byłbym wdzięczny za info i zdjęcie brakujące części pozdrawiam.
reaktor6
Nowicjusz

• 13 Sty 2020, 20:03

A gdzie idzie stara linka? Nie możesz po nie sprawdzić nie bardzo rozumiem po co tak kombinujesz skoro masz tam starą linkę którą odkręcasz i zastępujesz ją nową.
    Cichy77
    Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
    Auto: Mam, często zmieniam!

13 Sty 2020, 21:37

Stara linka jak kupiłem auto już była urwana i sobie wisiała koło zbiornika spryskiwaczy i idzie do licznika niewiem gdzie była przed awarią
    reaktor6
    Nowicjusz

23 Paź 2021, 11:26

Czy ktoś by mógł wysłać zdjęcie gdzie jest ślimak do linki w śilniku od licznika?
    franek12
    Obserwowany

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Night Power GP 2012 - Łomża
      Trzecia runda Night Power GP 2012 odbyła się w Łomży 18 sierpnia. Na ulicach miasta można było zobaczyć rzadko spotykane samochody, a ulica Spokojna zmieniła się w strefę streetracingu. Na NIGHT POWER Grand Prix w Łomży chyba ...
      Hybrydowe hity pierwszej połowy 2019 roku w Polsce
      Produkujący od 22 lat samochody z napędem hybrydowym, japoński koncern Toyota w tym roku na polskim rynku bierze niemal wszystko. Według danych Instytutu Badań Rynku Motoryzacyjnego SAMAR, w segmencie aut z napędem spalinowo-elektrycznym, ...