Witam ostatnim czasem zacząłem rozglądać się za aixamem. Znalazłem takiego [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Czy ktoś kto jest w temacie może mi powiedzieć co to autko jest warte jaki stan itp? Aixam będzie służył do dojazdu do szkoły jazdy na basen i narty.
Uchwyt na telefon do motocykla - jaki wybrać i na co zwrócić uwagę? Kiedy zainwestujesz w wysokiej jakości uchwyt na telefon do motoru, będziesz w stanie wygodnie umiejscowić swojego smartfona w widocznym miejscu, tak, aby korzystać z nawigacji podczas jazdy. Zanim zdecydujesz się kupić uchwyt ...
Motor Show Awards 2016 zostały przyznane Już po raz trzeci rozstrzygnięty został konkurs, w którego kapitule zasiadają znamienici polscy dziennikarze motoryzacyjni. Konkurs dość specyficzny, bo jedynym kryterium wyłonienia nagrody jest subiektywne spojrzenie, ...
Znawcą jakimś nie jestem, ale wydaje mi się że: wydasz 20 kilka tysięcy, pojeździsz trochę tym "samochodem", ale na dłuższą metę będzie on tylko problemem. Za kilka lat pewnie zrobisz kategorię B, aixama będziesz chciał sprzedać (bo cię psychicznie dobije ) ale będzie trudno go sprzedać. Rób jak chcesz. Ja bym kupił coś najtańszego w dobrym stanie, co jeździ bo wkładać w takie autko tyle pieniędzy, to jak dla mnie tylko ich strata.
Tak widziałem prowadziłem i jak jest dobrze wygluszony to jest głośność wewnątrz na poziomie Mitsubishi Outlander 2010 2.0d. Dlaczego chciałbym tego pierdziolka zrozumieli byście jakbyście musieli dzień w dzień chodzić na nogach 10km w jedną stronę :p
Rozumiem że 10km to dużo, ale nie warto kupować pierdzika za tyle. Kup coś co jeździ, aixama za 20k to jest samochód na lata. Oczywiście jeśli 20k to nie problem dla ciebie, i w przyszłości jak już będziesz miał B, to też sobie kupisz samochód, to nie ma o czym rozmawiać. Ale jeśli masz zamiar kupić teraz samochód za 22k a potem po zdaniu na B nie będzie cię stać na normalne auto w tej cenie, to to nie ma sensu
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.