Akcja Charytatywna

23 Lis 2009, 04:19

Witam wszystkich użytkowników tego forum, mam nadzieję, że i tu znajdzie się kilku ludzi o złotych sercach nie obojętnych na ludzkie nieszczęście.
Mam na imię Łukasz, mój 17- sto letni brat uległ poważnemu wypadkowi samochodowemu, został potrącony przez bezmyślnego kierowcę, w wyniku czego doznał obrażeń kręgosłupa, bez rehabilitacji nie będzie miał szansy na normalnie życie, mojej rodziny nie stać na poniesienie takich kosztów, miesięczny turnus rehabilitacyjny dla Damiana to koszt 3500 zł. Chwytamy się wszystkich możliwych sposobów aby dać mu szanse na normalne życie.
Jeśli nie jesteś obojętny na ludzkie nieszczęście, wpłać symboliczną złotówkę na nr konta 80 1090 2372 0000 0001 1127 2140 z dopiskiem "POMAGAM" i daj szanse. To tak niewiele dla Ciebie a jemu może odmienić życie. Nie bądź obojętny, bo może kiedyś Ty też będziesz potrzebował pomocy...

Jeśli masz jakieś pytania, napisz na PW, na pewno odpowiem
proste są dla szybkich samochodów a zakręty dla szybkich kierowców
corradovr6
Nowicjusz

Zdjęcia: 3
Miejscowość: wziąć kase

13 Gru 2009, 19:41

Obowiązkiem każdego Chrześcijanina jest by nie przechodzić obojętnie wobec nieszczęścia i tragedii bliźniego i pomagać w miarę swych możliwości finansowych,tylko puste słowa nie podparte czynem :!: :?: :wink:
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)

14 Gru 2009, 07:06

Mam tylko nadzieję że kierowca który to zrobił został odpowiednio potraktowany.
stasiowski121

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Lexus IS - samochód do driftu
    IS od Lexusa jest bezpośrednim konkurentem serii 3 i również interesującą bazą na auto do driftu. Szczególnie, kiedy weźmiemy pod uwagę pierwszą generację modelu w wersji IS 300. W tym wariancie kompaktowego ...