Witam, otóż mam problem z pilotem do alarmu, czasami sam mi się włącza, mam wrażenie że przyciski są już wyrobione. Czy można jakoś wymienić taki pilot?
[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Sprawdź czy to nie wina baterii i zobacz jak wygląda płytka z przyciskami bo najczęściej problemem jest obudowa z przyciskmi które się wyrabiają. Wtedy wystarczy wymienić samą obudowę.
Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować? Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
Felgi samochodowe - rozstaw i ilość śrub Przedstawiamy dwa parametry montażowe felg samochodowych (średnicę śrub i ich ilość) zarówno stalowych jak i aluminiowych. Są one na tyle ważne, że oba te parametry muszą być dokładnie takie same jak zalecił producent ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.