Alarm samochodowy do max 130 zł

01 Lis 2011, 22:10

Witam, i przepraszam jeśli umieściłem temat w złym dziale, ale ten wydaje mi się odpowiedni.
Poszukuje alarmu, ponieważ mój obecny głupieje i chce go zmienić - zawiesza migacz przy otwieraniu zamykaniu, i muszę powtarzać otwórz zamknij, aż migacz się wyłączy.
Alarm ma być
-solidny
-nie musi posiadać masy bajerów
-ma sterować centralnym
-przydało by się, żeby był prosty w montażu
-cena max do 130zł

Poprzedni był(jest): AMT bastion.
Mam nadzieję, że do tej ceny da się kupić coś sensownego, jeżeli nie to od ilu zł zaczynają się sensowne alarmy?

Auto to astra f
wacek1991
Nowicjusz

Miejscowość: Śląsk

01 Lis 2011, 22:48

Ja proponuję zajrzeć na allegro. Myslę, że za tą cenę kupisz coś, co cię zadowoli.
A z kombinacjami, że autka ci nie ukradną, to nie ma się co zajmowac, bo jak złodziej przyjdzie, to choćbyś miał 100 alarmów to i tak ci ukradnie.
Tak więc poszukaj czegoś na allegro, a jest tego tam od groma.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000

01 Lis 2011, 23:08

Przez ten ogromny wybór(poczułem się jak 4 latek zagubiony w wielkim mieście) i dlatego pojawiłem się tu z tym pytaniem, nie wiem jaką markę wybrać aby była trwała. W sumie do szczęścia wystarczy mi jaki producent jest dobry. Na razie zauważyłem, że na allegro jest masa od stig'a, ale opnie są mocno zróżnicowane na jego temat, inne marki występują w postaci śladowych ilości opinii.
wacek1991
Nowicjusz

Miejscowość: Śląsk
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...