REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
No to napisz tą bajkę jak już piszesz toLovato34 napisał(a):A3 3,2 V6 - dużo wyższy poziom.. niż Focusa ST..ale to oddzielna bajka..
Lovato34 napisał(a):Natomiast proponowany przeze mnie Golf VI 2,0 tdi Common Rail to bardzo dobre auto i w sam raz dla autora po programie, będzie jeździł całkiem przyjemnie z fajnym momentem..to nie jest to samo 2,0 TDI PD co w MK5 Golfach czy Audi a3 8P.
Lovato34 napisał(a):Natomiast proponowany przeze mnie Golf VI 2,0 tdi Common Rail to bardzo dobre auto
Lovato34 napisał(a):połowa tutaj wymienia dziwne auta..Focus ST..no fajnie tylko czy autor pisał że jest organizatorem wyścigów nielegalnych ulicznych? albo ściga się na torach?
Lovato34 napisał(a):O wiele bardziej wolałbym A3 3,2 V6 - dużo wyższy poziom.. niż Focusa ST..ale to oddzielna bajka..
Godne polecenia są silniki 2.0 TDI 110KM, 2,0 TDI 140KM i 1.6 TDI 105KM, w których na chwilę obecną nie stwierdzono poważniejszych usterek.
No teraz to śmiechłem Foka ST jest normalnym rodzinnym hatchbackiem, tylko trochę szybszym. 8p V6 jest dla wyżelowanych pozerów, szpanujących swoimi "szybkimi" autami szybkimi w cudzysłowu, bo kompakt z ciężkim V6 na widok zakrętów po prostu się chowa baaarzo głęboko.Lovato34 napisał(a):połowa tutaj wymienia dziwne auta..Focus ST..no fajnie tylko czy autor pisał że jest organizatorem wyścigów nielegalnych ulicznych? albo ściga się na torach?
Jeździł 2,0 tdi audi a3 a tutaj wyskok z autem dla zapaleńców których jest 5 na krzyż w PL i to za 40 tys zł..przeciętne auto..To samo co Golf R32..
O wiele bardziej wolałbym A3 3,2 V6 - dużo wyższy poziom.. niż Focusa ST..ale to oddzielna bajka..
Wyżej pisałeś coś innego o momencie poza tym Golf to superowe auto, dziwne że nie jeździ tym każden jeden tylko jakimiś innymi wynalazkamiLovato34 napisał(a): Golf VI 2,0 tdi Common Rail to bardzo dobre auto i w sam raz dla autora po programie, będzie jeździł całkiem przyjemnie z fajnym momentem
Nethann napisał(a):co jest fajnego w audi a4 b7 turbo?
- wyda ze 30k za 10 letnie auto
- pewnie korby z tylu
- radio na kasety
-wnetrze wyglad jak w latach 90''
-slabe zawieszenie
-silnik paliwozerny
20rafalo napisał(a):1 na 100 egzemplarzy może ma korby
20rafalo napisał(a):Wnętrze w Audi jest jedno z najładniejszych w tej klasie cenowej.
20rafalo napisał(a):nie widzę nic lepiej zrobionego stylistycznie i wyposażeniowo od BMW, Audi
Ossy napisał(a): Ale pod względem silnika i prowadzenia to BMW 130i jest rewelacyjne
kalik napisał(a):Musze jednak napisac, ze takie 2.0TDI od 2008 z takim wyposazeniem jak opisujesz to koszt min. 32tys zl na zachodzie! Minimum zeby byla jasnosc
dzida napisał(a):I ja piszę o aucie z 1999r. a nie jak w przypadku B7 z 2005r. gdzie za wszystko trzeba było dopłacać.