Witam forumowiczow. Tak jak w temacie kluczyk siedzial przez 3 dni w stacyjce poniweważ nie było mnie w domu. Po powrocie wsiadam do auta wlaczam zapłon a tu
kontrolka z autem i klódką się świeci. Kreci silnikiem ale immo blokuje odpalenie. Przyjechał znajomy elektronik i nie można było sie połaczyc z autem. Wział sterownik auta na warsztat do siebie i tam pod jakims urzadzeniem nawet nie można sie ze sterownikiem połaczyć. Powiedział że sterownik umarł wiec powiedzial żebym kupił zestaw cały zestaw więc kupiłem taki sam nr seryjny sterownika, stacyjke z kluczyem, blokade kier, bezpieczniki pod kierownica. Przyszedł zestaw dzisiaj i po podlaczeniu odpalił tylko raz. Potem znomu wyskoczyła kontrolka od blokady immo. Przyjechałm elektronik podłaczy kompa a tu u1601 C-CAN error i U0426 key transponder status. Mechanik wział sterownik od auta i wyłaczył immo. Teraz Auto odpala lecz swieca sie wszystkie możliwe kontrolki abs poduszki itp i pracuje w trybie awaryjnym nawet nie zmienia biegu i jezdzi na pierwszym. Bład u1601 jest cały czas i nie da sie usunac. Juz nie wiem gdzie szukac przyczyny wszystko sprawdzane kilka razy. Prosze o pomoc moze ktos miał ten C-can błąd. Pozdrawiam