Alfa 159, Accord, Saab 9-3 ? poniżej 40 tyś

24 Kwi 2012, 09:52

Witam, Który z tych samochodów będzie najrozsądniejsza wyborem, szukam auta do ktorego na początek chociaż nie trzeba bedzie dokladac bo już mi się tak zdarzało? Alfa z tego co czytałem poprawiła kilka elementów po 2007 roku ale czytałem że z trwałością jest różnie. Accord z którym silnikiem wypada najlepiej ? No i Saab 9-3 znajdę egzemplarze do 40 tyś, jak trwałością tego samochodu i częściami ??
lukejro
Nowicjusz

Auto: Audi A6 2.4 V6 165 KM

24 Kwi 2012, 15:24

mam ten sam dylemat co ty , po przegladnieciu kilku for wybor padl na alfe 159 , teraz jezdze i ogladam zeby znalezc cos sensownego rowniez do kwoty ktora podales, tylko nie napisales czy chcesz diesla czy benzyne ??
bioly21
Zaawansowany

Miejscowość: malopolska
Prawo jazdy: 17 08 2002
Auto: Alfa159 , Civic VII
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

0.9 l/100 km hybrydową Toyotą Yaris
    0.9 l/100 km hybrydową Toyotą Yaris - rozstrzygnięcie konkursu Toyota Motor Poland W sobotę 6 października Toyota Motor Poland zorganizowała finał konkursu "Wygraj nową hybrydową Toyotę Yaris ". Po czterech miesiącach etapów ...
    Moda MINI na wiatr i niepogodę - bardzo Brytyjska
    MINI to nie tylko samochód. Z tą marką związany jest również styl życia, który fascynuje nie tylko na drodze i w garażu. Zgodnie z mottem YOU.ME.MINI. od września 2013 w nowej kolekcji MINI Lifestyle ...