Alfa Romeo 1,4 Turbo Benzyna

23 Cze 2010, 19:53

Wszyscy piszą o Alfie 159, 156 czy 147, a mi się wydaje że najpiękniejsza z Alf na naszych ulicach to Alfa MiTo. Jak jeszcze traficie na model z silnikiem 1,4 Turbo Benzyna 155KM to radocha z jazdy gwarantowana. Na co dzień jeżdżę 159 i BMW, ale MiTo powaliło mnie na kolana. Polecam. Test Alfa MiTo 1,4 Turbo Benzyna, napiszcie czy jest to samochód godny polecenia. Czy rzetelnie przeprowadzone zostały badania na stacji diagnostycznej??? 55 tys przebiegu w Mito i zero luzu!! Jestem ciekaw czy ta ślicznotka warta jest takiej kasy.
Ostatnio edytowany przez poldi3, 24 Cze 2010, 21:55, edytowano w sumie 1 raz
poldi3
Nowicjusz

Miejscowość: Katowice

10 Sie 2010, 16:33

Ten samochód rzeczywiście powala na kolana,wszystkim :!: Gdybym miał kupować auto z tego segmentu, to ta Alfa byłaby poza konkurencją, podobnie jak Giulietta.Silniki ?! :shock: Alfa Romeo wyciągnęła wnioski z przeszłości,produkuje Damy nie dość,że najpiękniejsze to i solidne jak konkurencyjni brzydale(przy nich) :!:
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)

12 Sie 2010, 12:58

Ameryki to wy nie odkryliście... :wink:
BMW E60 530dA
Daro20VT
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: BMW E60 530dA
Silnik: 3.0d
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2005

12 Sie 2010, 13:18

Jak to nie odkryliśmy :!: :?: W naszym światłym :mrgreen: Kraju nader ochoczo dalej wylewa się pomyje na ALFY ROMEO(FIATA),podczas gdy Niemcy kupują od nich patenty.
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Niepowtarzalny Opel ADAM w modnym segmencie A
    Opel ADAM niewielki pojazd o długości zaledwie 3,7 i szerokości 1,97 metra (wraz z lusterkami bocznymi) oferuje praktycznie nieograniczone możliwości w zakresie zaspokajania indywidualnych potrzeb użytkowników. Na ...