Alfa romeo 147 - czy warto kupić?

14 Lut 2008, 21:23

czy warto kupic alfe romeo 147 z roku 204 z silnikiem 1.9 td Skrzynia biegów: manualna ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, alufelgi cen. zamek za 28 tys.
sebalam93
Nowicjusz

16 Lut 2008, 16:55

Czy warto kupić ten samochód?Bez wątpienia Alfa 147 to ładny samochód,cena o której wspomniałeś jest okazyjna bo sprawdzałem w otomoto to auto i z tym wyposażeniem i silnikiem tylko jeden model był poniżej 30tys.Tylko pamietaj,że to dość awaryjne auto...Pozdrawiam i życzę udanego zakupu ;]
stolarz1
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Skoczów

18 Lut 2008, 08:28

Zapraszam do lektury: [link do autocentrum.pl wygasł]:
" Śmierć zawsze wsiada z nami do samochodu, i czeka.."
Hell_Soul
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Chełmno / Kraków

09 Mar 2008, 20:20

alfa romeo.....auto ktore kupuje sie dusza bo jest awaryjne,duzo pali i duzo traci na wartosci ale ma piekna stylistyke,ale ja bym alfy nie chcial :?
kupie sobie vw phaetona ;)
mistrzu567
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Katowice

09 Mar 2008, 20:35

Za tą kasę ja bym kupił Passata lub Fokusa
jan0404
Nowicjusz

Miejscowość: piła

10 Mar 2008, 22:35

Alfa. Psuje się według zasady "jak dbasz tak masz", a wrażenia z posiadania takiego autka... :lol:
morris
Nowicjusz

Miejscowość: Lublin
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Silnik RB26DETT - Nissan
    Konstrukcją zbliżoną do słynnego silnika 2JZ Toyoty jest motor RB26DETT Nissana. To również rzędowa szóstka z aluminiową głowicą i żeliwnym blokiem wyposażona w dwie turbosprężarki. Silnik Nissana miał co prawda ...

14 Mar 2008, 17:49

zobacz to
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
kupie sobie vw phaetona ;)
mistrzu567
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Katowice