wg mnie solidny, mozesz czuc sie przytłoczony wnętrzem z początku. Powinno ci sie spodobac. Jezeli kupujesz te wersje ktora mam w opisie przygotuj sie na spore przyspieszenie, drogie opony, i szybkie zużywanie się zawieszenia. Najlepiej się przejedź zanim kupisz. Slyszalem ze solidnosc zalezy od egzemplarza ale juz trzy trafilem w takim wypadku.
Słabym punktem jest CD. Naglosnienie Bose o ile bedzie robi wrazenie, ale laser w cd-romie na wybojach skacze i przerywa. Często nie czyta płyt nagrywanych w domu. Jest problem z czytaniem płyt rosyjskich. Kup wersję ze sterowaniem radiem z kierownicy.
Jak chodzi o spalanie to masz 5-7 litrow wiecej sie nie zdarzylo nawet na autostradach, zreszta na wyswietlaczu bedziesz mial napisane.
Jak słabo cofasz to bedziesz mial problemy bo przez tylna szybe slabo widac:) ale kazdy kierowca jak pol roku jezdzi to traci ten problem.
Czesto przepalaja się żarówki h7, i ciezko sie je wklada. Duzo rzadziej niz w innych samochodach mialem problemy z elektronika. Moge pochwalic przewozenie paczek. Wiozłem telewizor 52", do focusa pudlo nie weszlo, tutaj nie bylo problemu.
Jednak najbardziej bedziesz zadowolony ze stylu tego samochodu:)
[ Dodano: Pon Maj 31, 2010 19:22 ]Jak lubisz szybko wchodzić w zakręty to ci sie spodoba. Z tej klasy ani focus ani golf tak dobrze sie w nich nie trzyma. Przynajmniej według mnie)