Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
janow4 napisał(a):Nie polecam lepiej kupić cos starszego np honde
przeczytaj [link do autocentrum.pl wygasł]
qki007 napisał(a):Piotrauto już o 156 zrobiłeś tematów tyle że głowa mała, pisałeś w tylu tematach o 156 i ogólnie o Alfach że głowa mała, teraz zakładasz temat prawie identyczny co kiedyś...
Po prostu brak słów, za to już powinny być ostrzeżenia :/janow4 napisał(a):Nie polecam lepiej kupić cos starszego np honde
przeczytaj [link do autocentrum.pl wygasł]
Czemu nie VW?
piotrpz87 napisał(a):Ten samochód ma tak mały bagażnik ,ze głowa boli - chciałem go kupić ze względu na to, że jest silnik 1,8 a ma 140Km ale jak zobaczyłem pojemność bagażnika to zrezygnowałem i to od razu (normalnie beznadziejny) a zresztą nie podobają mi się te światła z przodu i ogólna stylistyka - ale kazdy ma swój ulubiony typ - dlatego kupiłem sobie Avanta.
piotrauto napisał(a):qki007, model 156 z rocznka 97-99 w benzynie 1,6-2,0 kupi sie spokojnie ponizej 10tys zł a nawet mozna znależć model z lpg
janow4 napisał(a):qki007 napisał(a):janow4 napisał(a):dobrego VW za ile kupi???
Chiba nie za 10tys
A 156 kupisz za 10tys. ??Chciałbym..
![]()
Brawa dla qki007![]()
poczytaj ogłoszenia i najpierw pogadamy
Baza z danymi technicznymi samochodów marki ALFA ROMEO. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne ALFA ROMEO