Alfa Romeo 156 parę pytań

03 Sie 2008, 18:32

1 sprawa: ile posiada min, max poduszek alfa romeo z roku 1998, 1999?

2 sprawa: co to jest EBD i czym to sie różni od ABS?

3 sprawa: jakie min wyposażenie posiada alfa romeo 156 z roku 1998, 1999

4 sprawa: co sądzicie o silnikach 1,6ST, 1,8ST w alfie romeo 156, one są turbodoładowane? co oznacza ta liteska ST

5 sprawa: jakiej klasy jest alfa romeo 156, klasy średniej-niższej czy średniej? jak z praktycznością, komfortem, wyciszeniem, wygodą, ilością miejsca w tym aucie?

6 sprawa: dlaczego alfy są tak tanie, mozna je kupic za takie śmieszne pieniądze, a są dobrze wyposarzone

pozdro
piotrauto
Stały forumowicz

03 Sie 2008, 18:52

jak sie nie myle to koledze o ts chodzi a nie st

twin spark

a co do alficzki to jest auto dla pasjonatow posiadajacych dobry gust i wiedzacych co dobre :wink:

alfaholicy popytaj tam
Manfred
Aktywny

03 Sie 2008, 20:17

jest to złe auto?
piotrauto
Stały forumowicz

03 Sie 2008, 21:24

nie jest to zle auto ale nie powiem ci ze jest bezawaryjne jak toyota ... bo nie jest

serio porozmawiaj z alfistami sa to ludzie ktory maja duze pojecie o tych samochodach dadza ci wiele cennych rad dowiesz sie na co zwrocic uwage i co te auta boli diesle uwazam za lepszy wybor dla zwyklego uzytkownika - sa bardzo popularne gdyz diesle fiata sa montowane w fiacie co jest normalne :lol: w alfie lanci oplu saabie i suzuki :wink:
Manfred
Aktywny

04 Sie 2008, 09:27

jest awaryjne? mialem ponad 8lat fiata cc i nie powiem zeby był awaryjny, bo wlale nic sie nie psuło
mówicie o tych listach? tz jak kupie alfe będzie mi sei psuc a jak kupie vw, audi nie będzie mi sie psuć?
od czego to zależy ze alfy są awaryjne a inne marki nie?
piotrauto
Stały forumowicz

04 Sie 2008, 10:21

glownie od bajek i stareotypow .. nie ma samochodow bezawaryjnych

ja nie lubie marki vw ale glownie przez to jacy ludzie nimi jezdza i co wyprawiaja na drodze - bez roznicy na wiek - najwiecej swirow jezdzi vw i tyle i to mnie odpycha od tej marki jak jeszcza tacy zaczynaja sie przechwalac jakie to ich super te auta to zwyczajnie dziala mechanizm wyparcie i jest sie na anty - ci co lubia germance jak uslysza pozytywa o alfie to beda jechac po tym jak sie tylko da

taka prawda

myslelem nad paskiem b5 ale alfa fajniejsz i z lepszym dieslem co nie znaczy ze jak by mi sie kiedys trafil takie pasek w igla stanie to bym nie kupil

chcesz cos wiedziec o jakims samochodzi - i sama prawde a nie bajki to zobacz forum ktore jest mu poswiecone
Manfred
Aktywny

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Seat Leon III - oszałamiający design
    "Dzięki swojemu dynamicznemu i pewnemu charakterowi, nowy SEAT Leon odnajduje należne mu miejsce. Ma zdecydowany wygląd”, mówi Alejandro Mesenero-Ramanos, szef zespołu projektantów SEAT-a. "Swoim wyglądem ...

06 Sie 2008, 20:10

warto kupic alfe?
piotrauto
Stały forumowicz

06 Sie 2008, 20:17

na to musisz odpowiedziec sobie sam :wink:

dla mnie warto dla kogos innego nie a innego to rybka

warto bo to piekne, dynamiczne, wygodne, doskonale wykonczone, super trzymajace sie drogi, z dieslem oszczedne auto :wink:

na pewno nie bedzie to auto najtansze w utrzymaniu ... wiem jedno alfe sie kupuje sercem i jesli zaczyna ono u ciebie mocniej bic przy alfie to i tak ja kupisz :wink:
liczy sie prawda, a nie plotki i stereotypy
Manfred
Aktywny

09 Sie 2008, 02:09

Manfred napisał(a):warto bo to piekne, dynamiczne, wygodne, doskonale wykonczone, super trzymajace sie drogi, z dieslem oszczedne auto :wink:

na pewno nie bedzie to auto najtansze w utrzymaniu ... wiem jedno alfe sie kupuje sercem i jesli zaczyna ono u ciebie mocniej bic przy alfie to i tak ja kupisz :wink:

Pieknie napisane :oops:

Smigam alficzka 156 1.8 ts i jestem zadowolony po mimo opini jakie slyszalem (ze to awaryjne auta) okazuja sie one nie prawdziwe, poprostu o to auto trzeba dbac jezeli sie to robi to posluzy dlugo ;)
J0k3R
Nowicjusz