REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
autoitalia napisał(a):Najważniejszy jest trwały i bezawaryjny silnik, bez wypadkowość, elektryka, która będzie co najwyżej sygnalizowała usterkę ale nie unieruchomi auta, komfort, charakter i prestiż auta i piękny wygląd
@jigsaw, czy istnieje osoba, której nie poleciłbyś BMW ? Pytam się poważnie
"Jaguar X-Type to zdecydowanie najlepsze auto z tej trójki, bije na głowę BMW E46 i to w każdej wersji: napęd 4x4, dobre silniki, oryginalna stylistyka kojarząca się bardziej z angielskim lordem, niż księgowym lub dresiarzem (E46). No i bardzo bogate wyposażenie, niski poziom usterkowości, można by wymieniać w nieskończoność. Saab 9-3 jest fajny, ale trochę mało praktyczny: np. malutki bagażnik.
Czytaj więcej alfa-romeo-156-vs-jaguar-x-type-vs-volvo-v70-vs-saab-9-3-9-5-vt72208-15.htm?hilit=bmw#p425119
autoitalia napisał(a):@kirnin88, spoko, że uważasz, że jestem głupi , ponieważ kupiłem Alfę, jeżdżę nią i jestem zadowolony. Na jakiej podstawie wyciągasz wnioski, że Alfa to g****? Kupno Maseratti czy Ferrari to również głupota?
dzida napisał(a):P.S.
kirin88 i jiGsaw to fanatycy BMW oni mają to wpisane w genach aby psioczyć na każdą inną markę, szczególnie włoskie i polecają wszędzie BMW niezależnie od wymagań - olej Mi skutecznie obrzydzili tą markę mimo, że to są dobre auta