Alfa Romeo

02 Sie 2009, 22:16

tradelux napisał(a):
SimplyTheBest napisał(a):Alfa 156 to cudo. Mam samochod 2 miechy , w wersji sedan z 2000 roku z silnikiem 2.4 jtd 140km i za nic bym go nie wymienił na inny samochód. Jedyne co mnie w nim denerwuje to skórzana tapicerka, no ale sam sobie taką wybralem :P Poza tym naliczylem juz z kilkadziesiat pzrypadkow, gdy stoi na parkingu a ludzie przechoda i to zerkna do srodka jak wyglada, to sie przypatrza blizej temu samochodowi. A osiagi - dla mnei bez zastrzezen. Nie wiem ile najwiecej ciagnie, bo max to 180 jechalem w dniu kiedy chcialem zobaczyc ile da rade, ale wiecej sienie udalo, gdyz mnie mili panowie w vectrze dorwali :P I jezeli sie dba o samochod, to na prawde bardzo bardzo dlugo nam posluzy.
Moj znajomy ma taka sama alfe z tego samego roku i powazniejszych awarii nei mial. Tylko standardowe wymiany i auto sluzy nam bardzo dlugo :)

Hmm 2.4JTD i 140KM? Ja mam taką do sprzedania za 25tys zł z 11.2005r i tam jest 175KM.
Auto rakieta :)

Kombi? Jak sedan to ciekawi mnie mocno stan tego auta.
<b>don't stop tryin'
one day you
you will flyin'
qki007
Stały forumowicz

Zdjęcia: 9
Miejscowość: Zamość

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nadwozie koncepcyjnej Kia Sportspace
    W przeciwieństwie do klasycznych pojazdów typu kombi, station wagon czy nawet shooting brake – Kia Sportspace wyróżnia się zdecydowanie odmienną i wyszukaną architekturą w stosunku do tradycji. Wydłużoną ...