![](https://www.forumsamochodowe.pl/galeria/inne-zdjecia-motoryzacyjne-a53/samochody-na-parkingu-t40383.jpg)
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
SimplyTheBest napisał(a):Jedyne co mnie w nim denerwuje to skórzana tapicerka
SimplyTheBest napisał(a):gdyz mnie mili panowie w vectrze dorwali
DruMcShade napisał(a): model 156 można dostać juz od 10.000 zł.
Kamilp napisał(a):no to przejażdżka trochę kosztowała
SimplyTheBest napisał(a):Alfa 156 to cudo. Mam samochod 2 miechy , w wersji sedan z 2000 roku z silnikiem 2.4 jtd 140km i za nic bym go nie wymienił na inny samochód. Jedyne co mnie w nim denerwuje to skórzana tapicerka, no ale sam sobie taką wybralemPoza tym naliczylem juz z kilkadziesiat pzrypadkow, gdy stoi na parkingu a ludzie przechoda i to zerkna do srodka jak wyglada, to sie przypatrza blizej temu samochodowi. A osiagi - dla mnei bez zastrzezen. Nie wiem ile najwiecej ciagnie, bo max to 180 jechalem w dniu kiedy chcialem zobaczyc ile da rade, ale wiecej sienie udalo, gdyz mnie mili panowie w vectrze dorwali
I jezeli sie dba o samochod, to na prawde bardzo bardzo dlugo nam posluzy.
Moj znajomy ma taka sama alfe z tego samego roku i powazniejszych awarii nei mial. Tylko standardowe wymiany i auto sluzy nam bardzo dlugo
Kamilp napisał(a):tradelux napisał(a):Hmm 2.4JTD i 140KM? Ja mam taką do sprzedania za 25tys zł z 11.2005r i tam jest 175KM.
Auto rakieta
Bo masz wersję multijet czyli 16v i tam rzeczywiście w 2.4 było 175KM. W wersji 8v było 140.
Baza z danymi technicznymi samochodów marki ALFA ROMEO. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne ALFA ROMEO