Witam! prosze o pomoc w yborze oleju do alfy! zalecany jest olej firmy selenia, obecnie jezdze na valvoline 10w40,chodzi mi o jakosc oleju, moze posiada ktos ranking olejow co do jakosci????
Nie rozumiem...? Jeśli zalecany jest Selenia, a jest to "flagowy" olej Fiata, stosowany do wszystkiego, co z Fiatem ma związki - to w czym problem? Znajdź Selenię 10W40, nalewaj i ...? Coś z pogranicza: "gdy nie mam problemu - źle się czuję"...
Fiaty bardzo dobrze sprawują się na Selenie.Jest to jeden z prowadzących olejów.Niepotrzebnie chcesz zmieniać olej na inny.Ale jeżeli się uprzesz,to musisz go zamienić na olej o takiej samej klasie jakościowej jak i lepkościowej..Nie możesz wlać oleju lepszego,bo możesz zaszkodzić silnikowi.O właściwościach olejów możesz poczytać w internecie.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
panowie mam rozumiec ze silnik 1,6 i 1.8 to te same silniki co wystepuja w fiatach ???? jesli tak to czy sa tak samo awaryjne jak fiatowski bo z tego co sie orjetuje te w fiacie to porazka a niedaj Boze jak pasek strzeli to juz wogole pozamiatane
Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować? Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
Zanieczyszczenie hałasem, dźwiękiem? Co to dokładnie znaczy? Zanieczyszczenie dźwiękiem, czyli po prostu hałas, stało się znaczącym wyzwaniem współczesnego świata. Powoduje szereg niechcianych konsekwencji zdrowotnych, a rozwijająca się infrastruktura ma w tym istotny udział. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.