Witam! prosze o pomoc w yborze oleju do alfy! zalecany jest olej firmy selenia, obecnie jezdze na valvoline 10w40,chodzi mi o jakosc oleju, moze posiada ktos ranking olejow co do jakosci????
Nie rozumiem...? Jeśli zalecany jest Selenia, a jest to "flagowy" olej Fiata, stosowany do wszystkiego, co z Fiatem ma związki - to w czym problem? Znajdź Selenię 10W40, nalewaj i ...? Coś z pogranicza: "gdy nie mam problemu - źle się czuję"...
Fiaty bardzo dobrze sprawują się na Selenie.Jest to jeden z prowadzących olejów.Niepotrzebnie chcesz zmieniać olej na inny.Ale jeżeli się uprzesz,to musisz go zamienić na olej o takiej samej klasie jakościowej jak i lepkościowej..Nie możesz wlać oleju lepszego,bo możesz zaszkodzić silnikowi.O właściwościach olejów możesz poczytać w internecie.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
panowie mam rozumiec ze silnik 1,6 i 1.8 to te same silniki co wystepuja w fiatach ???? jesli tak to czy sa tak samo awaryjne jak fiatowski bo z tego co sie orjetuje te w fiacie to porazka a niedaj Boze jak pasek strzeli to juz wogole pozamiatane
Gdzie w Europie obowiązują winiety na autostrady? To warto wiedzieć! Wybierając się w zagraniczną podróż samochodem, trzeba pamiętać o tym, że bardzo wiele tras po Europie nie jest bezpłatnych. Opłatą objęte są autostrady i drogi szybkiego ruchu. W niektórych krajach, tak jak ...
Czy takie paliwa jak e-gaz, e-benzyna czy e-diesel mają potencjał? Audi jest przekonane co do potencjału paliw takich jak e-gaz, e-benzyna czy e-diesel, w związku z tym kontynuuje rozwój swej strategii e-paliw. Pracując nad rozwojem syntetycznej „e-benzyny”, cztery pierścienie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.