Witam! Zauważyłem, że u mnie w ALhambrze 1,9 TDi wisi luźno jeden kabel z czujnikiem na końcu. Wcześniej nie zwróciłem uwagi czy był czy nie. Idą dwa, jeden wchodzi do przepływomierza a drugi luźny. Od czego to może być?
[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Z tego co widzę to on jest zaślepiony, często w wielu samochodach to występuje, gdzieś musi być dziurka w którą powinien być wetknięty (jeżeli się nie mylę i jest to zaślepione a nie znalazło by się jej miejsce to przypiąć ją lub związać by nie latał luźno i tyle)
Lexus Polska nawiązał współpracę z Agnieszką Radwańską Od czasu powstania marki w roku 1989 w USA, Lexus, wytyczył nie tylko nowe standardy jakości produktu, lecz również zredefiniował koncepcję luksusu pojmowanego jako całość doświadczeń w odniesieniu do technologii, ...
Renault 5 Prototype - samochód elektryczny Renault 5 Prototype pokazuje ambicje marki – Renault chce upowszechnić dostęp do samochodów elektrycznych dzięki modelowi, który wejdzie do sprzedaży w 2024 roku. Stylistyka nowego modelu nawiązuje do ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.