W sumie warto posiadać alkomat. W końcu 0,2 promila to już wykroczenie i możemy mieć ogromne problemy, więc lepiej po imprezie sprawdzić stan trzeźwości. Jeśli chodzi o model alkomatu to według mnie lepiej kupić coś z wyższej półki, ponieważ są o wiele dokładniejsze. Aby zmotywować do posiadania alkomatu i nie wsiadania pod wpływem wystarczy poczytać co grozi nam za jazdę po alkoholu. Myślę, że posiadając taką wiedzą dwa razy sprawdzimy nasz stan trzeźwości.
dobrze prawisz. Polać Ci. alkomat to nie jest zła rzecz. Trzeba mieć tylko dobre urządzenie. Alkohit kiedyś wygrał test w gazecie Motor i miał wyniki podobne do policyjnego.
Jak szukacie porządnego alkomatu sprawdźcie sklepy w których mają ich duży wybór. Mi pomogli wybrać alkomat, jestem bardzo zadowolony. Jak nie jesteście obeznani w temacie to pewnie chętnie pomogą
Zgadzam się z przedmówcą Marek99. Posiadam właśnie ten model al8000 i szczerze mówiąc, nie potrzebuję nic z wyższej półki. Oczywiście, przynajmniej raz w roku przeprowadzam odpowiedni serwis mojego alkomatu, żeby mieć pewność, że poprawnie działa
Podatek od kupna samochodu – co musisz wiedzieć przed zakupem auta Kiedy kupujesz auto, umowa sprzedaży może zostać objęta podatkiem od czynności cywilnoprawnych, czyli PCC. Nie zawsze jednak będzie trzeba go płacić. Sprawdź, czy obowiązuje Cię podatek od kupna samochodu, ile wynosi, jak ...
[C] Cruze 1,8 / Elantra V 1,6 / 3 II 2,0 / Fluence 2,0 Podstawowe kryteria zestawienia: - sedan segmentu C - silnik benzynowy o mocy około 140KM - manualna skrzynia biegów - modele z okolic 2011 roku Wytypowane modele do zestawienia: - Chevrolet Cruze 1,8 - 141KM - Hyundai ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.