REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
SzpiceR napisał(a):Po prostu powielacze mitów
SzpiceR napisał(a):Z tego co zauważyłem to polecasz fordy, niewielkie mam pojęcie o tej marce, nie oceniam.
SzpiceR napisał(a):Zawodzą pierdółki za kilkanaście/kilkadziesiąt złotych, ale NIE UNIERUCHAMIAJĄCE SAMOCHODU.
SzpiceR napisał(a):W moim temacie o zmianie s40 dałeś propozycję mondeo mk2, a nie ma żadnej kategorii w której przebijałby on volvo, no chyba, że szybkość utraty wartości
SzpiceR napisał(a):Znajdę na forum jakiś post polecający AR?
SzpiceR napisał(a):uż nie mówię o tym, że w tematach o furach do ~5000-6000 często pada "najlepszym wyborem będzie lanos"
Wypada tylko się cieszyćSzpiceR napisał(a):W sumie w moim posiadaniu i pełnej decyzyjności była jakieś 4 miesiące, dopóki pewnego, pięknego, zimowego dnia 23.12.2011 spotkałem się na drodze z bardzo miłą panią w audi a6. Przedni błotnik, drzwi, słupek, drzwi pasażera, tylny błotnik i próg.
Zanim ją odziedziczyłem była w posiadaniu mojego ojca przez prawie dwa lata. 1,9 jtd, 2000r
Jakoś nie przypominam sobie, żeby jakoś spektakularnie się zepsuła. Nigdy nikt jej nie holował, ani nie przywiózł na lawecie.
Pewnie był wystawiony za 5k u handlarza to wzięliWyboru silnika w a6 też nie skomentuje
mike1735 napisał(a):Wypada tylko się cieszyć
SzpiceR napisał(a):Zaskoczę was, jeździłem nawet AR.
A ta wiadomość może być szokująca - miałem 156.
W sumie w moim posiadaniu i pełnej decyzyjności była jakieś 4 miesiące, dopóki pewnego, pięknego, zimowego dnia 23.12.2011 spotkałem się na drodze z bardzo miłą panią w audi a6. Przedni błotnik, drzwi, słupek, drzwi pasażera, tylny błotnik i próg.
Zanim ją odziedziczyłem była w posiadaniu mojego ojca przez prawie dwa lata. 1,9 jtd, 2000r
SzpiceR napisał(a):jakoś nigdy pierwszą odp. na pytanie dotyczącego jednego z takich modeli (np. passat, a4, a6)nie było "sypie się zawieszenie".
riken napisał(a):Może mi powiecie że ta bemka nie była bita wcześniej a może i złożona z 3 w 1
Tylko się cieszyć że to nie było z jego strony uderzenie i nie jechał z nikim innym
Miłego kupowania za grosze bmw
Co do gnicia szybciej ci zgnije ta bemka bita niż nie bite AR
Vermin napisał(a):I co chciałeś tym właściwie udowodnić kolego??? Co wniosłeś do tematu??? A pro po czego to było??? Bo przynajmniej ja totalnie nie zrozumiałem tej złotej myśli...
riken napisał(a):I dlatego AR można znaleźć w mega dobrym stanie
2.5 TDI jeździł gośc na taksówce. 4 razy wymieniał silnik. Lagune miał znajomy właśnie 1.9 DCI, padło turbo przy 70 tysiącach, podnośniki szyb, jakiś elektromagnes w klapie i nie mógł otwierać, wycieraczki wariowały, czujniki opon..SzpiceR napisał(a):Ale czy ty miałeś 2,5tdi, lagunę II, vel satisa czy te nieszczęsne 2,0tdi z początku produkcji, że uważasz je za złom?