REKLAMA
![](https://www.forumsamochodowe.pl/galeria/ford-a16/ford-mache-z-przyczepa-t40369.jpg)
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Koniu napisał(a):Vel Satisa też miał kolega swego czasu, spalił się
Vermin napisał(a):Hhahahahhahaha!!! Dosłownie??? Hhahahahaha!!! No to klasa samochodu sama w sobie ...
Vermin napisał(a): ten tekst że MY POWIEMY ŻE NA PEWNO NIE BYŁA BITA... No sorry, był głupi .
że się spektakularnie nie zepsułariken napisał(a):Ale co masz na myśli to ze miał kolizje czy silnik
mike1735 napisał(a):że się spektakularnie nie zepsuła
To odnosiło się do tego, że cieszę się, że Alfa użytkowana przez Ciebie na przekór złym opiniom nie psuła się 5 razy w tygodniu...riken napisał(a):Ale co ma się zepsuć bo ja cie nie czaje ??
Jak silnik to ty weź się pierwsze się zastanów co piszesz a potem pisz bo coraz bardziej przekonujesz mnie tym ze nie masz pojęcia o AR i powiem ci tak g.... widziałeś g.... wiesz
pewnie nie miałeś boxera a ni go nie słyszałeś wiec nie wiesz co to jest piękny dźwięk silnika
mike1735 napisał(a):To odnosiło się do tego, że cieszę się, że Alfa użytkowana przez Ciebie na przekór złym opiniom nie psuła się 5 razy w tygodniu...
Dżisasriken napisał(a):Wiedz przyznajesz ze nie masz pojęcia co do AR
Jak byś nie zauważył to fiata silniki diesla robią z jeszcze raz tyle co fordowskie wiec nie pisz mi że JTd spektakularnie się zepsuje bo się pogrążasz
Koniu napisał(a):A przepraszam bardzo psuje się tylko silnik?
Koniu napisał(a):Czyli w każdym samochodzie bierzmy najlepszy silnik bo nic innego nie padnie?
No właśnie, więc teraz zobacz co się psuje w Alfie..riken napisał(a):Nie tylko
riken napisał(a):padnie ale co byś wolał padający silnik czy zawieszenie?
mike1735 napisał(a):Dżisasdobra, nieważne co miałem na myśli, nie łap mnie za słowa. Fajnie, że się nie psuła OGÓLNIE i szkoda, że została rozbita
Tak jak napisałem wcześniej, lubię tą jak i inne włoskie marki ale jakimś psychofanem nie jestemszybki napisał(a):Pamiętaj czy AR pochwalisz czy wyśmiejesz opiernicz sie należy
mike1735 napisał(a):Szybki tak btw, jak to jest z tym bezpośrednim w Lexie? Też taka padaka jak w VAG?
riken napisał(a):pewnie nie miałeś boxera a ni go nie słyszałeś wiec nie wiesz co to jest piękny dźwięk silnika