REKLAMA
Fakt, zapomniałem, że w Avenie po fl w 2.0 był bezpośredniszybki napisał(a):Nie w lexusku bezpośredni był prztestowany na biednych klientach od 2000r w t.avenach
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Fakt, zapomniałem, że w Avenie po fl w 2.0 był bezpośredniszybki napisał(a):Nie w lexusku bezpośredni był prztestowany na biednych klientach od 2000r w t.avenach
riken napisał(a):padnie ale co byś wolał padający silnik czy zawieszenie?
Koniu napisał(a):Wolałbym normalne auto w którym nie pada silnik przez co nie pojadę, nie padnie zawias przez co koło mi odpadnie i nie padnie mi elektronika jak w Lagunie i się nie spali mi auto albo niedaj Boże ja razem z autem
Vermin napisał(a):riken napisał(a):padnie ale co byś wolał padający silnik czy zawieszenie?
Już pominę to że w niektórych przypadkach AR nawet 10 000 KM dla zawiasu to dużo...
SzpiceR napisał(a):Prawie się popłakałem, skąd masz takie informacje?
Jeśli zakłada się podróbki chińskich podróbek i wpada w każdą dziurę na niskoprofilowych 18 to mógłbym jeszcze się zgodzić.
Odsyłam jeszcze raz na forum ar i zachęcam do przeczytania tematów o firmach, które produkują wachacze
oj bo się zaczerwienięVermin napisał(a):Posłuchaj sobie mike1735 bo warto, to prawdziwy i szczery fan AR, nie jakiś mitoman z podwórka
Vermin napisał(a):Nie Ty jeden, wielu właścicieli AR płacze w pierwszym roku po zakupie.
A zrobiłeś swoją AR chociaż te 10000 KM że się tak cieszysz???
Nie musisz mnie odsyłać na forum AR, ze starymi modami kumpluje się do dzisiaj... Generalnie dziwnym trafem połowa przesiadła się do tych bitych i spawanych z dwóch e36 328i... Dziwne nie? Namawiałem ich chyba ze 2 lata na E30 ale "chcieli nowsze". Każdy z nich wspomina AR z sentymentem no ale... No ale wiadomo jak jest. Teraz są zapaleńcami marki BMW i mówią że już nigdy nie kupią samochodu innej marki , siedzą na bmw-sport i walą posty. Śmieszą mnie trochę te ich zapały no ale co tam. Posłuchaj sobie mike1735 bo warto, to prawdziwy i szczery fan AR, nie jakiś mitoman z podwórka. Lepiej sam wejdź na forum AR i popytaj o awaryjność...
Do dziś na co trzecim spotkaniu pada tekst:
Słońce świeci, a wiatr wieje -> słychać Alfę jak rdzewieje.
Z pamiętnych czasów w których Kubuś -> stary mod z AR próbował przez długi czas reanimować AR 1.8 ts 1998 i w końcu przegrał tą bitwę bo ta AR to nie był byle przeciwnik.
Szale przeważyło gdy pod maską miał wylądować trzeci silnik, AR była po raz setny przerdzewiała, układ kierowniczy drugi raz złapał nieszczelności i znowu zawias był do wymiany.
Tą całą AR zamienił na swoje pierwsze e36 sedan m40b16... Oryginalne felgi (pięć kółek) AR były warte więcej niż ten samochód.
Tymi samochodami DA SIĘ JEŹDZIĆ no ale trzeba mieć do nich sentyment/serce. Nie jest to propozycja dla Pana Kowalskiego któremu zależy na bezawaryjności. Trzeba je kochać, mieć na nie pieniądze i wiedzieć w co się pakuje.
To są samochody dla fanatyków -> Fanów marki. Po prostu...
Pozdrawiam .
Tak taki fan jak zemnie fan BMW hahahamike1735 napisał(a):mike1735
masz ku temu jakieś waty? tak jak mówiłem nie jestem psychofanem i nie rzucam z pamięci kodami silnika na wyrywki ani nie potrafię wymienić różnic WC podstawowej wersji 147 przed i po lifcie ale co to ma do rzeczy? Ty mi wyglądasz na fanatykariken napisał(a):tak taki fan jak zemnie fan BMW hahaha
mike1735 napisał(a):Ty mi wyglądasz na fanatyka
mike1735 napisał(a):pozdrawiam kolegę riken i życzę miłego popołudnia
chętnie wymienia poglądy na priv już za duży off jestriken napisał(a):Nie nie ja nie żaden fanatyk ale chyba ty tez nie
riken napisał(a):O jej poruszyła mnie twoja historia morze zapisz się do serialu dlaczego ja:P
Vermin napisał(a):riken napisał(a):O jej poruszyła mnie twoja historia morze zapisz się do serialu dlaczego ja:P
Przeczytaj sobie mój post raz jeszcze, jak będziesz potrzebował to nawet 10 razy...
Sam odpowiedz sobie na pytanie czy zrobiłeś AR chociaż te 10k KM w ciągu tych 4 miesięcy użytkowania... Nie pisz już tego na forum bo wszyscy domyślają się jaka będzie odpowiedź.
Jak dla mnie koniec off-top'a, i tak niepotrzebnie dałem się wkręcić w kolejną głupią dyskusję o AR.
Pozdrawiam .
szybki napisał(a):Napisz o którego boxera Ci chodzi bo były takie które nawet wytrzymywały 30tyś.km. w/g danych aso chyba że aso tez sie myli.