Alternatywa cb

26 Lip 2010, 12:41

ja jeżeli mogłabym coś poradzić forumowiczom to zamiast cb radia wybrałabym yanosika, którego nie trzeba się wstydzić.
Luiza
Luiza
Nowicjusz

Miejscowość: Poznań

26 Lip 2010, 16:47

A co takiego wstydliwego w Cb? Ten wynalazek nigdy nie dorówna Cb użytkowników cb jest XXXXXXX więcej i dlatego działa znacznie lepiej no i yanosik nie powie Ci jak i gdzie jechać.
PrezesArtek
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Sosnowiec
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Audi S8 i Wp11-144
Silnik: AVP, QG18DE
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2001

26 Lip 2010, 18:15

do tego janosik nie ma mobilnych patroli ;)
nie wiem jak Wy ale ja zwykle CB używam w innych celach te info o patrolach i takich tam to jest tak jakby "przy okazji" :mrgreen:
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)

29 Gru 2010, 19:56

dla tych którzy chcą słuchać 19nastki a nie chcą za dużo wydawać i montować anteny polecam [link do oferty na Allegro wygasł]
szafik25
Nowicjusz

Miejscowość: Warszowice

17 Sty 2011, 22:11

testował to ktoś :?:
ciekaw jestem czy to coś działa
666
Nowicjusz

Miejscowość: Świętokrzyskie

01 Lut 2011, 23:06

Przecież na czymś takim nie możesz nadawać. Słuchasz i nawet nie wiesz czego. Po co to komu. Ja chce poddać temat i na jego temat odpowiedzi a nie wszystko jak leci.
wojtekg
wojtekg
Nowicjusz

Miejscowość: Trójmiasto
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Silnik V12 - Lamborghini
    Z mocarnymi jednostkami V12 kojarzy się również największy konkurent Ferrari, czyli Lamborghini. Włosi stworzyli dwie generacje swojej słynnej V-dwunastki. Skupmy się na pierwszej, bo to ona w dużej mierze ukształtowała ...
    Ponad 800-konnym autem - drift na szutrze
    W minioną sobotę w Warszawie i okolicach odbyła się już 57. edycja słynnego Rajdu Barbórka. Wśród najnowszych rajdowych konstrukcji oraz klasyków znalazło się auto, jakiego na odcinkach specjalnych jeszcze ...

19 Kwi 2014, 22:53

icoyote ma info o patrolach mobilnych, korkach, wypadkach, ogólnie utrudnieniach, wg mnie lepiej się spisuje niż yanek
marido
Nowicjusz

Prawo jazdy: 18- 4- 0
Auto: skoda fabia

06 Lip 2014, 15:58

Jak dla mnie prowadzenie samochodu bez CB nie ma sensu .Przecież mając takie radio wiemy wszystko co dzieje się na drodze ,czy nie trafimy na korek ,policje .Ostatnio słyszałam Że bardzo chwalą sobie radio niemieckiej firmy Telefunken która powróciła po latach na polski rynek. Być może ktoś z Was szukający odpowiedniego radia zdecyduje się na teki model .
teri
Nowicjusz

Prawo jazdy: 26 09 1998
Przebieg/rok: 5tys. km
Auto: Du
Silnik: 2000
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2013

11 Lip 2014, 08:08

Ja używam Yanosika od kilku lat i z biegiem czasu jestem coraz bardziej do niego przekonana, bo kierowców online jest więcej i info jest dokładniejsze, a korki omija lepiej niż standardowa nawigacja. Do tego zabieram ludzi na stopa jak jeżdżę w trasę i teraz jest z nim zintegrowany Yanosik Autostop, który pokazuje pasażerów w pobliżu. Co dla mnie ważne, bo często robię trasy wieczorno nocne i jakiś ludź na pokładzie do pogadania się przydaje :)
rokita
Nowicjusz

Prawo jazdy: 18 07 1997
Auto: Honda Accord
Typ: Kombi

14 Lip 2014, 14:06

A co myślicie o radyjku Telefunken Sirius-108 tak wiele osób sobie chwali ,warto e takie radio zainwestować .Nie chce trafić na takie co wcina rozmowę ,podobnież te radia mają automatyczną redukcje szumów ,wysoką jakość wykonania , jakie jest wasze zdanie .
teri
Nowicjusz

Prawo jazdy: 26 09 1998
Przebieg/rok: 5tys. km
Auto: Du
Silnik: 2000
Rok produkcji: 2013