Witam, tak jak w temacie, jaka alternatywę polecacie dla golfa? Budżet ok 25-32 tys na samo auto. Przebieg 10-12 tys. Szukam czegoś w 5d. Patrzę na golfa GTI bo poruszam się takim tylko w 1.9 i na auto nie mogę narzekać, mało awaryjne , dostepne części itd. Nie musi to byc GTI z 200 km Potrzebuje czegoś z mocą 150km + Co polecacie? Odrazu mówię że odpada focus st. Ew jeżeli golf V GTI to z jakim przebiegiem i z jakiej ceny mam oczekiwać? [link do oferty na Allegro wygasł] Co powiecie o tym golfie, widać jednak że z maską coś było robione
Nie jest źle, wystarczy pilnować wymiany oleju + rozrząd szczególnie wariator, ważne żeby takiego auta nie kupować 1 - lepszy od kogoś za dużo mniej niż średnia cena. Poniżej 25k bym na takie auto nie patrzał bo za duże ryzyko.
Jak tak patrzysz na środek to masz jeszcze Audi A3 8P z tym silnikiem bo na S3 8P chyba nie starczy kasy.
Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla? Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
BMW Concept serii 4 Coupé 2012 BMW Concept serii 4 Coupé niesie dodatkowe pokłady sportowego i ekskluzywnego charakteru, przez co wyraźnie odróżnia się od modeli serii 3. Dynamiczny pas przedni konceptu tworzą ostre kontury i złożone powierzchnie. ...
Po prostu lepiej szukać w manualu i tyle, samo auto jest ok. No chyba że myślisz o jakiś gazie to wtedy gorzej (wtrysk bezpośredni) i ciężko za jakieś logiczne, normalnie pieniądze założyć instalację lpg.
Zdecydowałem się na golfa. Teraz takie pytanie, lepiej szukać w przedziale 25-30 czegoś u nas. Czy lepiej wybrać się że znajomymi (sprowadza auta) i znalesc coś w Niemczech?
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.