Witam, szukam samochodu do 18tyś złoty obecnie mam na oku opel vectra kombi c, nissana odrzuciłem ze względu na wadliwość. Samochód ma być przede wszystkim niezawodny z ładnym design'em i posiadać klimę i takie tam bajery
mam do sprzedania opel vectra 5 Powrót do listy Poprzednie Następne 22 000 PLN Dane podstawowe Stan techniczny: Nieuszkodzony Data produkcji: 2004 Rodzaj paliwa: Olej napędowy (diesel) Pojemność: 2.2 l Moc: 125 KM Nadwozie: Kombi Liczba drzwi: 4/5 Przebieg: 151 000 km Rodzaj skrzyni: Manualna Liczba miejsc: 5 Kolor: Granatowy Pojazd zarejestrowany: Tak Pochodzenie: Kupiony w Polsce Rata od:
1 z 5
Dodaj do Facebooka
Drukuj
Dodaj do notesu
Wyróżnij
Powiadom znajomego Kontakt ze sprzedawcą Osoba do kontaktu: Grzegorz
Rybnik, śląskie zobacz na mapie
783 030 ... wyświetl numer
Napisz wiadomość
Szczegóły oferty Kontakt Opis pojazdu BezwypadkowyGarażowanyKupiony w polskim salonieStan bardzo dobry Opcje wyposażenia ABSAluminiowe felgiAutoalarmBagażnik na dachCentralny zamekDzielone siedzeniaElektryczne lusterkaElektryczne szybyESPHalogenyImmobiliserKierownica wielofunkcyjnaKlimatyzacjaKomputerKontrola trakcjiKsenonyPoduszki powietrzne x 6RadioRadio z CDRelingiŚwiatła przeciwmgłoweTempomatWspomaganie kierownicy Opis dodatkowy Samochod godny polecenia zadbany ,nowe tarcze hamulcowe,i klocki nowy akumulator ,opony 17 dwuletnie,garazowany
Skontaktuj się ze sprzedawcą Liczba odsłon treści ogłoszenia: 32 Dodaj do Facebooka
neeken napisał(a):Samochód ma być przede wszystkim niezawodny z ładnym design'em
A ten ładny design to ma być w/g Ciebie czy doradzającego? Po co takie infantylne prośby? -jednemu podoba się matka drugiemu córka. Nie ma samochodow niezawodnych - są tylko mniej lub bardziej awaryjne statystycznie
Koledze chyba chodziło o auto oryginalne stylistycznie, bo to, czy auto jest ładne to kwestia gustu. Osobiście poleciłbym szczególnie Toyote Avensis. Czy jest ładna ? To jak już mówiłem kwestia gustu. Na pewno jest trwała i mało awaryjna. Łatwo znajdziesz wersje z kilmą. Np. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do oferty na Allegro wygasł]
A co jest bardziej oryginalnego w stylistyce Avensis od innych modeli ? Przeciez to jeden z najbardziej pospolitych na polskich drogach samochodow Co do jego niskiej awaryjności tez można mieć zastrzeżenia - akurat ten model Toyoty nalezy do najbardziej awaryjnych nie tylko Toyot ale ogólnie a już zwłaszcza z silnikiem diesla choć silniki ZI też nie sa pozbawione wad ( wiele przypadków skrajnie wysokiego zuzycia oleju) Odsyłam do odpowiedniego forum dla tego modelu , można wiele poczytaż o kłopotach z tym samochodem
Inauguracja sezonu WSMP. Szybkie auta, mocna obsada, zwycięska Rdest 120 zawodników i zawodniczek, goście z zagranicy, piekielnie szybkie auta i zacięta rywalizacja w pucharach - w pierwszy weekend lipca na Torze Poznań rozpoczął się sezon Wyścigowych Samochodowych Mistrzostw Polski. ...
Wodorowa Toyota Mirai we flocie ADAC Niemiecki automobilklub ADAC powiększył swoją flotę o wodorowo-elektryczną Toyotę Mirai. Sedan zasilany ogniwami paliwowymi będzie na co dzień używany przez pracowników klubu w północnej Bawarii. Samochód ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.