Witam, szukam samochodu do 18tyś złoty obecnie mam na oku opel vectra kombi c, nissana odrzuciłem ze względu na wadliwość. Samochód ma być przede wszystkim niezawodny z ładnym design'em i posiadać klimę i takie tam bajery
mam do sprzedania opel vectra 5 Powrót do listy Poprzednie Następne 22 000 PLN Dane podstawowe Stan techniczny: Nieuszkodzony Data produkcji: 2004 Rodzaj paliwa: Olej napędowy (diesel) Pojemność: 2.2 l Moc: 125 KM Nadwozie: Kombi Liczba drzwi: 4/5 Przebieg: 151 000 km Rodzaj skrzyni: Manualna Liczba miejsc: 5 Kolor: Granatowy Pojazd zarejestrowany: Tak Pochodzenie: Kupiony w Polsce Rata od:
1 z 5
Dodaj do Facebooka
Drukuj
Dodaj do notesu
Wyróżnij
Powiadom znajomego Kontakt ze sprzedawcą Osoba do kontaktu: Grzegorz
Rybnik, śląskie zobacz na mapie
783 030 ... wyświetl numer
Napisz wiadomość
Szczegóły oferty Kontakt Opis pojazdu BezwypadkowyGarażowanyKupiony w polskim salonieStan bardzo dobry Opcje wyposażenia ABSAluminiowe felgiAutoalarmBagażnik na dachCentralny zamekDzielone siedzeniaElektryczne lusterkaElektryczne szybyESPHalogenyImmobiliserKierownica wielofunkcyjnaKlimatyzacjaKomputerKontrola trakcjiKsenonyPoduszki powietrzne x 6RadioRadio z CDRelingiŚwiatła przeciwmgłoweTempomatWspomaganie kierownicy Opis dodatkowy Samochod godny polecenia zadbany ,nowe tarcze hamulcowe,i klocki nowy akumulator ,opony 17 dwuletnie,garazowany
Skontaktuj się ze sprzedawcą Liczba odsłon treści ogłoszenia: 32 Dodaj do Facebooka
neeken napisał(a):Samochód ma być przede wszystkim niezawodny z ładnym design'em
A ten ładny design to ma być w/g Ciebie czy doradzającego? Po co takie infantylne prośby? -jednemu podoba się matka drugiemu córka. Nie ma samochodow niezawodnych - są tylko mniej lub bardziej awaryjne statystycznie
Koledze chyba chodziło o auto oryginalne stylistycznie, bo to, czy auto jest ładne to kwestia gustu. Osobiście poleciłbym szczególnie Toyote Avensis. Czy jest ładna ? To jak już mówiłem kwestia gustu. Na pewno jest trwała i mało awaryjna. Łatwo znajdziesz wersje z kilmą. Np. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do oferty na Allegro wygasł]
A co jest bardziej oryginalnego w stylistyce Avensis od innych modeli ? Przeciez to jeden z najbardziej pospolitych na polskich drogach samochodow Co do jego niskiej awaryjności tez można mieć zastrzeżenia - akurat ten model Toyoty nalezy do najbardziej awaryjnych nie tylko Toyot ale ogólnie a już zwłaszcza z silnikiem diesla choć silniki ZI też nie sa pozbawione wad ( wiele przypadków skrajnie wysokiego zuzycia oleju) Odsyłam do odpowiedniego forum dla tego modelu , można wiele poczytaż o kłopotach z tym samochodem
Wymiana opon na zimowe. To trzeba wiedzieć. Kiedy wielkimi krokami nadchodzi zima, każdy kierowca powinien wdrożyć odpowiednie czynności przygotowujące do tej szczególnej i dosyć wymagającej pory roku. Jednym z elementów, które zobowiązany jest ...
BMW Concept Study CS1 2002 Koncepcyjne BMW Concept Study CS1 przedstawia wizję przyszłego "niewielkiego" modelu BMW. Elementem determinującym styl tego czteromiejscowego studyjnego kabrioletu jest swoista więź tworzona przez eleganckie i lekkie nadwozie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.