Witam, Potrzebuję pomocy, porady:( Na moich aluskach pojawiły się takie wżery...
Alusy mam jeszcze na gwarancji, ale nie wiem czy mi ją uznają...nie mam pojęcia od czego mogły takie wżery też powstać. Na myjni automatycznej byłem może 3 razy tylko. Także substancje żrące - chemiczne bym wykluczył. Alufelgi myłem za pomocą karchera i piany aktywnej, tak samo zreszta jak cały samochód. Co z tym tematem zrobić, zgłosic reklamację czy spróbować samemu jakoś to usunąć? Proszę o podpowiedź czy da sie to usunąć za pomocą jakichś środków? Alufelga to Dotz Mugello - wykonana z czarnego lakieru w głębi ramion z polerowaną powierzchnią. Lakierowana w kolorze DARK z polerowanym rantem. Strona z alufelgą http://www.felgi.pl/felga/dotz/mugello
Przesyłam jeszcze raz linki do zdjęć, bo chyba nie są widoczne...przynajmnieja ja ich nie widzę [link wygasł] [link wygasł] [link wygasł] [link wygasł] [link wygasł]
Paliwa i ich rodzaje - jakie parametry mają znaczenie? Według danych European Automobile Manufacturers Association z 2015 roku po drogach krajów Unii Europejskiej jeździ 54,1% samochodów osobowych napędzanych benzyną, 41% dieslem i tylko 5% napędzanych paliwami ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.