Alufelgi 17' PLW

07 Paź 2017, 12:27

Witam posiadam alufelgi 17 zdjęcia podeśle.
Chciałbym się dowiedzieć ile mogę wołać za te alufelgi 2 opony nadają się na jeden sezon a 2 po prostu do wyrzucenia . Potrzeba odświeżenia tych alusów jak i delikatne wyprostowanie. Chciałbym się dowiedzieć po prostu za ile mogę je sprzedać ponieważ potrzebuje kasy :)
apo1994
Obserwowany

Prawo jazdy: 09 02 1994
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Ford Focus Mk1
Silnik: 1.8 TDCI
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2002

07 Paź 2017, 13:32

apo1994 napisał(a):Chciałbym się dowiedzieć ile mogę wołać za te alufelgi
po 1 to musisz napisać do czego te felgi.
apo1994 napisał(a):2 opony nadają się na jeden sezon a 2 po prostu do wyrzucenia .
czyli 4 do śmieci.
apo1994 napisał(a):Potrzeba odświeżenia tych alusów jak i delikatne wyprostowanie.
koszt conajmniej 500 zł.
Dodatkowo podejrzewam że to chińczyki także g...o warte (nie bez powodu są krzywe) jak dla mnie to warte z 300 zł ale może da ktoś trochę wiecej jak nie będzie chciał odnawiać.
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

07 Paź 2017, 22:03

Jaki rozstaw śrub i jakie mają ET? Widzę że mają imitację skręcanych felg. Jaka to marka felg?

Nowe podobne można kupić za około 1,5tyś. zł więc biorąc pod uwagę naprawę bo opon nie licz t może uda ci się sprzedać po max 120-150zł za sztukę.
Kacper
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3348
Miejscowość: Warszawa - okolice
Prawo jazdy: 14 09 1997
Auto: Volvo S40
Silnik: 2.0 140KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Światowa premiera Volkswagena cross up!
    Volkswagen rozszerza ofertę samochodów cross o nowego członka New Small Family, o cross up!. To miejskie auto pojawi się na rynku już latem i obok CrossPolo, CrossGolfa i CrossTourana będzie czwartym zindywidualizowanym ...
    Niesprawne hamulce - plaga na polskich drogach
    Instytut Transportu Samochodowego zbadał popularne w Polsce płyny hamulcowe. Wyniki badań są zatrważające. Wiele z nich nie spełnia wymaganych norm. A polscy kierowcy często nie zwracają uwagi na to, co płynie w układach ...