Czy dalo by sie jezdzić po polsce na 18" z oponami 215/35? (35%*215=~7,5cm) W sumie nie sa niskie tylko moje auto troche wazy. Jest to scenic 2. Jezdzil ktos na 18" po polsce? Podajcie plusy i minusy takich felg.
Miałem kiedyś alusy z oponami 205/50 i już wtedy mi się wydawało, że są za niskie... Chociaż na szczęście nie zaliczyłem ugięcia felgi, ale już kuzyn mojej żony zaliczył całkowite rozcięcie opony ze zniszczeniem alufelgi...
Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować? Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
Spiesz się powoli - jedź płynnie Nawet trzech na czterech polskich kierowców przekracza dozwoloną prędkość w terenie zabudowanym. W ten sposób narażają na niebezpieczeństwo siebie i innych uczestników ruchu. Dlaczego w mieście lepiej ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.