Czy dalo by sie jezdzić po polsce na 18" z oponami 215/35? (35%*215=~7,5cm) W sumie nie sa niskie tylko moje auto troche wazy. Jest to scenic 2. Jezdzil ktos na 18" po polsce? Podajcie plusy i minusy takich felg.
Miałem kiedyś alusy z oponami 205/50 i już wtedy mi się wydawało, że są za niskie... Chociaż na szczęście nie zaliczyłem ugięcia felgi, ale już kuzyn mojej żony zaliczył całkowite rozcięcie opony ze zniszczeniem alufelgi...
Bum i nagłe rozerwanie opony! Nagłe rozerwanie opony zdarza się rzadko, ale jest bardzo niebezpieczne. Co może być powodem? Z reguły mamy do czynienia z długotrwałymi zaniedbaniami – przede wszystkim jazdą na niedopompowanych oponach i brakiem regularnej ...
Które kontrolki w samochodzie zwiastują problemy? Kontrolki znajdujące się na desce rozdzielczej samochodu mogą pełnić funkcje ostrzegawcze, informacyjne i alarmujące. W przypadku większości z nich wiadomo, co należy zrobić w momencie, gdy się zaświecą. Zdarzają się jednak ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.