Witam
Chciałbym dowiedziec sie miniejszym od jakiego to typu,marki samochodu uwazacie te alusy mam ich 4 sztuki ale nie znam ich rozmiarow nie wiem z jakiej to marki samochodu jedynie co na nich pisze to hr0 ,pytam sie bo chcem je wystawic na allegro
no szerokos wskazuje na to ze to nie sa kola zakładane w seryjnych samochodach:) albo na maxa tuning albo jak wyzej pisaliscie terenowe "hamerykanskie" auto:)
Sprawne i mocne podwozie z ESP w samochodach Opel ADAM Śmiały kształt modelu ADAM jest dodatkowo podkreślony przez zastosowanie dużego rozstawu kół (przednich: 1485 mm; tylnych: 1478 mm). Podwozie z rozstawem osi wynoszą-cym 2311 mm zapewnia maksymalny komfort i poziom ...
Wymiana / odłączanie akumulatora w hybrydzie - Toyota Auris II TS Tym razem chciałem opisać jak wygląda odłączanie lub wymiana akumulatora tego małego 12V w hybrydowym Aurisie z silnikiem benzynowym 1.8. Każdy sobie z tym poradzi bo procedura jest bardzo prosta! Co nam będzie potrzebne ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.