REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Karolka napisał(a):Słyszałam, że jest możliwe jakieś odstępstwo od tego przypadku.
Karolka napisał(a):Stwierdzili tylko, że tamci się czepiają szczegółów i że skoro samochodu nigdy nie przerabiałam to nie ma tu problemu bo został dopuszczony do ruchu.
Karolka napisał(a): jedni przymkną oko a inni się czepią
MotoAlbercik napisał(a):mogłaś mieć reflektory z oznaczeniem E i pojechać z nimi na przegląd, a po przeglądzie mogłaś założyć te amerykańskie,
MotoAlbercik napisał(a):. To tak samo jak z Migi60 - jest diagnostą i przy nim byś tego badania nie przeszła.
MotoAlbercik napisał(a): A pojedziesz do innej SKP i przejdziesz ( Migi60 - bez urazy - chcę tylko koleżance wyjaśnić o co chodzi, bo wiem, że są przepisy które cię obowiązuja podczas przeglądu i ty np. nie przymkniesz na to oka bo jesteś taki a nie inny, a inny diagnosta przymknie ).
MotoAlbercik napisał(a): No ale są i tacy diagności i tacy. Tak samo jak policjanci.
MotoAlbercik napisał(a):. No ale są i tacy diagności i tacy
MotoAlbercik napisał(a):Echhhh, ale się rozpisąłem
MotoAlbercik napisał(a):mogłaś mieć reflektory z oznaczeniem E i pojechać z nimi na przegląd, a po przeglądzie mogłaś założyć te amerykańskie, bo są np. fajniejsze.
Luke16 napisał(a): u ciebie nie przejdzie to jade do drugiego i tyle w tym temacie
Karolka napisał(a):Tylko chodzi o to, że samochód był na przeglądzie z tymi amerykańskimi światłami i przeszedł bez problemów.
Karolka napisał(a):Ale widocznie było tak, że tego diagnosty to i tak nie obchodziło to było w 97 roku więc nie było tych samochodów tak dużo i widocznie przymykali na to oko
Karolka napisał(a):Porządny diagnosta
Karolka napisał(a):powinien powiedzieć co zmienić co jest nie tak itd a widocznie ten u którego był ten samochód taki nie był
Luke16 napisał(a):to wcześniej diagnosta nawet samochodu nie widział.... najczęściej kończyło się tak że poszedłem się tylko zapytać czy da rade przegląd zrobić a on wołał od razu dokumenty a samochód stał 2 ulice dalej
Luke16 napisał(a):Ale ja tu nie mówie o jednym diagnoście tylko u tych wszystkich u których bylem...
Luke16 napisał(a):... a diagnosta ok stempelek i z tekstem zróbcie to i tyle...
Migi60 napisał(a):Chciałeś powiedzieć ze są diagnosci i "klepacze"
MotoAlbercik napisał(a):. Jedynie co, to troszkę naprowadziłem diagnostę z tymi światłami na baece dachowej,