Amortyzatory

25 Maj 2009, 22:02

mam swój pierwszy samochód dopiero od miesiąca..nie jest to jakaś rakieta ale zawsze jest:) jestem zielony jeśli chodzi o auto... chciałem się zapytać czy warto kupić używane amory do auta na allegro.. sprzedawca zapewnia że są w 100% sprawne a cena naprawdę jest niziutka.. czekam na wasze wypowiedzi.. z góry dziękuje..pozdrawiam
lewyy
Nowicjusz

Miejscowość: Łódź

25 Maj 2009, 22:41

Zależy co i za ile kupiłeś to tak też skaluj sobie przyszłe zakupu. Jak za auto dałeś 2000 zł to nie kupisz amorków za 2000 zł bo nie ta skala.

Mimo wszystko popatrz teraz na sytuacje, moje też były "sprawne", jeden 20% drugi 45% - może ktoś by na tym jeszcze jeździł ale czy się dało? Dla mnie nie..

Nawet jak Ci gość napisze że miały po 80%, założysz i będa miały po 30% to Ci nie przyjmie bo powie że rozwaliłeś je, albo masz coś nie tak z resztą zawieszenia.

Nie polecam kupować używanych amorków, ani regenerować starych. Kup jak już to najtańsze ale nowe z gwarancją, na allegro widzę po 60 zł szt. na przód. Chociaż powiem Ci szczerze że jak możesz się szarpnąć to weź już coś lepszego, żeby posłużyło dłużej. Zależy tez jak jeździsz, ja mam ciężki motor i lubię przycisnąć oraz mieć dobre trzymanie w zakrętach to musiałem wybrać sportowe żeby nie narzekać potem, a Ty jak jeździsz tylko do sklepu to najtańsze Ci wystarczą spokojnie :).
<b>don't stop tryin'
one day you
you will flyin'
qki007
Stały forumowicz

Zdjęcia: 9
Miejscowość: Zamość

26 Maj 2009, 10:07

Kupuj nowe. Nie opłaca się starych. Niestety auto kosztuje i cena zakupu, to dopiero początek.
Dishman
Stały forumowicz
Awatar użytkownika