Anatomia pojazdu samochodowego~

11 Lis 2007, 23:29

Na poczatku chcialbym prosic o wyrozumialosc... dopiero zaczalem interesowac sie mechanika samochodowa i uczeszczac na praktyki zwiazane z tym zawodem.

Wiec wyglada to tak... poszukuje jakis zrodel z anatomia pojazdu samochodowego... chcialbym wiedziec co gdzie sie znajduje, jak sie nazywa i z czym to sie je. Pewnie zapytacie "Czemu twoj nauczyciel zawodu Ci w tym nie pomoze?". To dosc dziwna i trudna sprawa wiec trzymajmy sie tematu. Szukalem w googlach ale nie udalo mi sie znalezc tego czego potrzebuje... jesli ktos mialby materialy zwiazane z anatomia pojazdu samochodowego, prosze podac tu linki do zrodla lub napisac do mnie na gadu-gadu.

Z gory dziekuje.
Egzotyczny
Nowicjusz

12 Lis 2007, 15:20

Na allegro jest programik za bodajże 60 złotych. Tam masz opisane co i gdzie się znajduje w konkretne marce danego modelu :)
XwojtasX
Początkujący

13 Lis 2007, 15:17

A moge wiedziec jak ten programik sie nazywa lub dostac bezposredniego linka do aukcji?
Egzotyczny
Nowicjusz

13 Lis 2007, 17:32

No teraz niestety nie mgoę znaleźć tych aukcji, ale jak coś to dam znać ;) Małą podpowiedziąm może być, że koleś kiedy wystawiał aukcję dawał na miejsce zdjęcia obrazek niebieskiego samochodzika i mechanika zglądajęcego mu pod maskę :)
XwojtasX
Początkujący

30 Lis 2007, 18:18

kup sobie książki.
tomss20
tomss20
Początkujący

Miejscowość: kraków

13 Gru 2007, 21:58

Książek cały wybór od 20 do 100 i więcej PLN. zależy jak dużo chcesz wiedzieć. Poza tym prasa osobiście polecam auto-technikę motoryzacyjną.
Gizu
Początkujący

Miejscowość: Piotrków/Warszawa

29 Gru 2007, 19:09

Gdzies mam jakąs ksiązke z prospektami częsciami samochodów więc jak znajde dam znać .
MZ 250 <3
frafel1
Początkujący

Miejscowość: Wołczyn