ANDROID AUTO PROBLEMY

18 Lip 2019, 14:15

Witam!
Potrzebuję bardzo pilnej pomocy. Mianowicie jutro wyjeżdżam w 15-to godzinną trasę i potrzebuję nawigacji. Posiadam w samochodzie smartlink
i chciałem skorzystać z Google maps poprzez android auto wczoraj wieczorem mi wszystko działało jak należy , dzisiaj rano również a teraz jak podłączam telefon przez USB to wyskakuje mi informacja ,żebym sprawdził czy urządzenie mobilne obsługuje Android Auto
Auto to Skoda Octavia z końca 2018 roku ze Standardowym radiem 2 generacji a telefon to albo LG G6 albo Samsung Galaxy A5 2016

Bardzo proszę o jak najszybszą pomoc i przepraszam jeśli gdzieś juz to na forum było a nie mogłem znaleźć .
Maxin11
Obserwowany

Zdjęcia: 1

18 Lip 2019, 15:36

Android auto nie działa w naszej lokalizacji i jak zainstalujesz najnowszą wersję bezpośrednio z pliku to powinna ta apka działać do najbliższej aktualizacji. Być może od wczoraj pojawiły się jakieś zmiany i przez to przestałą działać aplikacja przynajmniej ja tak miałem ostatnio w telefonie. Usunąłem ją całkowicie i korzystałem bez problemu z google maps po wczytaniu trasy podczas nawigacji działa jak android auto tyle że nie jest to taka typowa nakładka do nawigacji.
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!

18 Lip 2019, 15:59

miałeś mapy przerzucone na ekran w aucie bez android auto i bez navi w standardzie w aucie ?
Maxin11
Obserwowany

Zdjęcia: 1
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Lexus LC500h hybrid – 4,9 sek., 359 KM
    Model LC powstał jako urzeczywistnienie idei, wyrażonej w zaprezentowanym w 2012 roku na Salonie Samochodowym w Detroit samochodzie koncepcyjnym LF-LC (Lexus Future Luxury Coupe). Firma nie planowała jego komercyjnej kontynuacji, ...