Anglik w automacie

02 Lis 2017, 22:59

Hej.
W grudniu chcę kupić nowy samochód i powoli zaczynam się rozglądać, może coś podpowiecie. Szukam: do 15 tys, benzyna, kierownica po prawej stronie, automat, sedan/coupe. Od 2005? Znajdę coś w tej cenie?
Wpadło mi do tej pory coś takiego [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Dam radę znaleźć coś podobnego w tym budżecie?
Rhaegar
Nowicjusz

Auto: Szukam
Paliwo: Benzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna

03 Lis 2017, 02:55

Dodam jeszcze, że szukam ogłoszeń w północno-wschodniej Polsce i północno-zachodniej Anglii. Tyle że tam nie mam nikogo, kto podjechałby ze mną sprawdził i doradził
Dłuższe trasy robię w Anglii, w Polsce tyle co po małym mieście, bardzo rzadko trasa 80 km to najwięcej co się trafi.
Rhaegar
Nowicjusz

04 Lis 2017, 14:41

Czo mogę zapytać jaki jest sens szukania anglika w Polsce i wyjazdu nim do UK?
Invi
Forumowicz VIP

Przebieg/rok: >50tys. km

04 Lis 2017, 18:00

Żeby mieć pewność że przepłacasz :mrgreen:
fate
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: krs/wwa
Prawo jazdy: 0- 0-2007
Przebieg/rok: 13tys. km
Paliwo: Benzyna + LPG

06 Lis 2017, 22:56

Jasne, że możesz zapytac.
Być może nie ma, po to jestem na tym forum żeby mi ktoś podpowiedział. Wpadły mi w oko jak na razie trzy ogłoszenia, i wszystkie w Anglii - BMW 3 318i 2.0 2008 (pęknięta szyba), 325i 2.5 2007 (nie w automacie i trochę droższy) i astra 1.8 2008 (chyba najlepszy stan)
Polskę biorę pod uwage tylko ze względu na to, że będę tu teraz około pół roku i tu mam z kim pojechać obejrzeć auto, a tam nie.

Te modele są warte uwagi, czy szukać czegoś innego w tej cenie?
Rhaegar
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Carsharing: auta na minuty i ekologia
    Kiedyś uznawaliśmy, że samochód koniecznie trzeba mieć. Był przede wszystkim wyznacznikiem statusu właściciela. Dziś jesteśmy świadkami dynamicznych przemian na rynku, całkowitej zmiany sposobu myślenia. Samochodu ...