Ankieta dotycząca "czarnych skrzynek" w ubezpieczeniach komunikacjnych

22 Sty 2016, 23:34

Witam,
jestem w trakcie pisania pracy dyplomowej dotyczącej wykorzystania urządzeń telematycznych w ubezpieczeniach komunikacyjnych. Wykorzystanie tych urządzeń pozwala na obliczanie składki uwzględniając przebytą przez użytkownika odległość w danym okresie czasu, styl jazdy użytkownika. Jako część pracy muszę przeanalizować wyniki ankiety badającej zainteresowanie, nastawienie do tego typu ubezpieczeń komunikacyjnych. Byłbym bardzo wdzięczny za wzięcie udziału w ankiecie.
Oto link do ankiety: https://docs.google.com/forms/d/16bP5rzlKCXV1FTtWpG10K1xj67CfNpUOZwxqQJeXoWo/viewform?usp=send_form
dnerever
Obserwowany

Prawo jazdy: 07 04 2012
Auto: Nie mam

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Honda NSX hybrid - 2,6 sek., 581 KM
    Legendarny, najszybszy model Hondy w wielkim stylu powrócił po ponad 10 latach przerwy, debiutując w 2015 roku na Salonie Samochodowym w Genewie. Napędza go hybryda, będąca połączeniem turbodoładowanego silnika 3.5 ...
    Świecąca podsufitka
    Toyota Boshoku Corp. stworzyła świecącą tkaninę do wykończenia wnętrza samochodów. Materiał jest utkany z optycznego włókna, które emituje światło w dowolnym wybranym kolorze. Technologia LED Źródłem ...