Antena do CB

18 Mar 2012, 12:36

Cześć.
Mobile doradzie mi jakąś tanią dobrą antenę na magnesie do CB :). Proszę podać nazwę firmy i ewentualnie cenę ,a także gdzie to można kupić .
Renaut15
Obserwowany

Prawo jazdy: 14 10 1988
Auto: Renaut Master

18 Maj 2012, 21:10

Witaj
Trochę czasu minęło ale może wciąż liczysz na odpowiedz. Przez długi czas zajmowałem się radiami CB i antenami do nich. Nie jestem znów jakimś wielkim znawcą ale coś tam mogę podpowiedzieć. Jak wiesz lub nie jedną z najlepszych anten do CB jest antena firmy PRESIDENT. Może warto pójść w tym kierunku i ewentualnie poszukać coś używanego w dobrym stanie. Takie anteny rzadko się psują więc jest tego sporo na allegro.
mati113
Początkujący

Miejscowość: Bytom
Auto: Nissan Micra
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2001

08 Cze 2013, 10:15

Ja mam u siebie antenę firmy Sirio 145 i działa bardzo dobrze, radio President Teddy w zupełności wystarcz mi do użytku w osobówce, Dosyć duży zasięg i czysty sygnał. Nie była droga, za cały komplet + strojenie zapłaciłem w zeszłym roku 450zł.
Szukasz nowego Volvo, pomogę w wyborze modelu, konfiguracji, przy negocjacjach z dealerami. Znajdę dobrą ofertę na auto i finansowanie, bez zobowiązań. Auta do zamówienia i od ręki, demo dealera, używane z sieci dealerskiej Volvo.
Zapraszam na priv.
Rom33
Stały forumowicz

Zdjęcia: 227
Miejscowość: Wisła
Prawo jazdy: 15 07 1997
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Volvo V50
Silnik: 2.0 D 136KM
Typ: Kombi
Rok produkcji: 2008

14 Paź 2013, 11:08

Kup coś ze stajni SIRIO a będziesz zadowolony. Pozdrawiam
jezyk403
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Gorzów
Auto: Mitsubishi Lancer 2.0DiD
Rok produkcji: 2010
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak (NIE) wjechać w dziurę? - porady
    W okresie przedwiośnia topniejący śnieg odsłania ubytki w nawierzchni. Dziury najlepiej omijać, ale nie zawsze można zrobić to w bezpieczny sposób. Kierowca ma jednak szansę zmniejszyć ryzyko uszkodzenia samochodu ...