Aplikacja do zużycia paliwa

06 Lip 2018, 22:30

Czy zna ktoś aplikację, która pozwalałaby liczyć miesięczne koszty zużycia paliwa? Z góry dzięki za podpowiedzi. Oczywiście najlepiej apka darmowa i po polsku :)
blackgrzywa
Nowicjusz

11 Gru 2019, 09:35

Ja od jakiegoś czasu testuje apke drivertic. Możesz w niej obliczać zużycie paliwa, zapisywać wydatki, informacje o przeglądach i ubezpieczeniach. Co prawda dopiero używam od 3 tygodni, ale mi ona podchodzi. Fajne jest to, że możesz sobie zrobić backup danych jak będziesz zmieniał telefon i wszystko przenieść, także nic nie utracisz. Mógłbyś sobie notować twoje informacje o zużyciu w wydatkach no i sprawdzić samemu w kalkulatorze. No i tam jeszcze jakieś wykresy możesz sobie podglądać.
jarekkozel
Nowicjusz

19 Lut 2020, 13:23

przyłaczam sie do pytania... a jest jeszcze jakaś inna aplikacja?
hubertwojtas
Nowicjusz

19 Lut 2020, 15:36

Chyba jestem już stary :lol: Bo jakoś nie mogę zrozumieć po co komu takie rzeczy. Przecież wystarczy paragony, czy faktury sprawdzić.
Oprócz aut w stopce, wiem co nieco jeszcze na temat Pandy III, Lancera IX, Vitary 1,6 i Outlandera 2.0
yeti65
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Pieniężno
Prawo jazdy: 29 11 1984
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: Duster , Tucson 2.0D 4x4
Silnik: 1.0 100KM 2.0D 112KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: SUV
Skrzynia biegów: Manualna

19 Lut 2020, 19:16

W sumie racja ale chciałem właśnie mieć taką aplikację żeby było szybciej i wygodniej :D bez szukania w paragonach i fakturach :)
hubertwojtas
Nowicjusz

10 Mar 2020, 00:22

Ja korzystałem z Fuelio.
FUITP
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Kolejny krok w stronę jazdy autonomicznej
    Nie jest tajemnicą, że Toyota intensywnie pracuje nad technologią jazdy autonomicznej. Japoński koncern jest bardzo blisko wprowadzenia nowego układu zautomatyzowanej jazdy do aut produkcyjnych. Mowa o systemie Teammate, ...

02 Lut 2022, 11:54

Jak te aplikacje działają czy jest duża rozbieżność do rzeczywistego spalania?
kubik817
Nowicjusz