A znacie może jakąś aplikację do uniknięcia suszarek i innych fotoradarów? Na to to chyba CBradio tylko pomoże... Ale może są jakieś mapy do GPSu chociaż z zaznaczonymi działającymi fotoradarami? To by mi ułatwiło życie, bo dużo jeżdżę po Polsce
Nie siedzę w ogóle w temacie aplikacji i telefonów i nawet nie miałem pojęcia że jest taka aplikacja będę musiał sprawdzić tego Yanosika bo widzę że sporo osób o nim pisze.
No właśnie ja też się za bardzo nie orientuję... To jest aplikacja, która ostrzega przed fotoradarami, tak? I skąd można ją wziąć, bo zupełnie jestem zielony w temacie smartfonów.
Gdzie w Europie obowiązują winiety na autostrady? To warto wiedzieć! Wybierając się w zagraniczną podróż samochodem, trzeba pamiętać o tym, że bardzo wiele tras po Europie nie jest bezpłatnych. Opłatą objęte są autostrady i drogi szybkiego ruchu. W niektórych krajach, tak jak ...
Udoskonalone manualne i automatyczne skrzynie biegów Opla Dzięki licznym poprawkom w konstrukcji wewnętrznej i mechanizmach dźwigni druga generacja pięcio- i sześciobiegowych skrzyń Opla w porównaniu z konkurencją uzyskała doskonałe wyniki w zakresie jakości zmiany biegów. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.