ASO Volvo

16 Sty 2012, 15:50

Dla mnie najlepszy serwis Volvo to Karlik w Poznaniu. Zawsze oddaje tam auto. Nigdy nie poczułem się oszukany i naciągnięty w balon. Volvo oferuje ciekawe promocje i akcje serwisowe. Nie każdy korzysta z ASO, ale ci co to robią, wiedza, co mam na mysli.
niunias
Nowicjusz

Prawo jazdy: 09 09 2005

16 Sty 2012, 16:50

Odradzam karlika.... Jeszcze za czasów jak miał tylko HONDE Pojechałem z moja Accord. Coś stukało w zawieszeniu. Stwierdził że do wymiany jest wszystko! Za co miałem zapłacić 15k a auto wówczas warte było 30k. Garażowy mechanik w mojej okolicy wymienił mi końcówkę drążka za co zapłąciłem 70 zł część + 50 zł robota. OD TEGO CZASU OMIJAM KARLIKA WIELKIM ŁUKIEM !!!
Aramin
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 01 2001

23 Sty 2012, 12:41

Możliwe, ale od czasów o których piszesz raczej wiele się zmieniło, ponieważ Karlik nadal ma klientów. Jakby było cały czas tak samo, dawno pożegnaliby się z kasą. Konkurencja teraz jest silna, więc nie mogą sobie pozwolić na monopol.
niunias
Nowicjusz

Prawo jazdy: 09 09 2005

24 Lut 2012, 12:29

u Was też jest w Poznaniu promocja z przeglądem serwisowym za 800? Dostałem ostatnio ulotkę z Euroservice Volo na Łopuszańskiej i Płowieckiej, jak jest z innymi salonami to nie wiem, dlatego pytam.
jacus19
Początkujący

Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 01 01 2001
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nowe uprawnienia Straży Miejskiej
    Od 20 października 2023 Straż Miejska oraz Straż Gminna "wzbogaciła" się o nowe uprawnienia - od teraz mogą kontrolować uprawnienia oraz wystawiać mandaty za łamanie przepisów kodeksu drogowego osoby poruszających ...