Witam ,kto poleci jakąś sprawdzona firmę gdzie najlepiej wykupić assistance,szykuje mi się kilka dlugawych wyjazdów i chce wykupić Chcę mieć pewność że w przypadku problemów ,napewno się dodzwonie a oni przyjadą,co polecacie
Ostatnio szukałem właśnie gdzie mają duży zasięg assistance i z tych to sprawdziłem to Allianz. Jest 1500km w Europie i wychodzi ok cenowo u mnie. Póki co nie musiałem korzystać więc się nie wypowiem czy są problemy
Import aut z Japonii: niezawodność, oszczędność i technologia w jednym Europejscy i również polscy kierowcy coraz częściej decydują się na zakup auta z Japonii. Mowa tu nie tylko o luksusowych samochodach europejskich marek, ale także autach JDM, a więc stworzonych z myślą o tamtejszym ...
FIAT 500 L - auto zbudowane z myślą o rodzinie FIAT 500 L - stylistycznie włoska nowość nawiązuje do miejskiej, kultowej 500-setki, jest autem zbudowanym z myślą o rodzinie. Będzie go można podziwiać podczas targów MOTOR SHOW 2013 w Poznaniu. Większością wymiarów ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.