Astra 1.4 92r. - Problem ze wspomaganiem.

20 Lip 2009, 19:28

Witam Problem miewa się tak. Mam całą instalacje do wspomagania. Olej jest wszystko gra tylko dlaczego nie chodzi tak jak powinno? Wiem co to przyjemność jazdy ze wspomaganiem lecz u mnie tego nie da się zauważyć .. Podczas jazdy na zakrętach lekko się skręca lecz na postoju przy włączonym silniku się kreci ciężko jak skręcę na max'a kierownice to ona stawia opór :/ Kto wie co muszę zrobić by wspomaganie chodziło mi tak jak należy pomocy!
Infernus_90
Początkujący

Miejscowość: Wawa
  • 20 Lip 2009, 20:13

Luknij na krzyżak od przekładni a jak nie to na samą przekładnię...
    TFM
    Nowicjusz

Miejscowość: Płock

20 Lip 2009, 21:40

Mogla sie uszkodzic pompa wspomagania. A z tym kreceniem na maxa to o co chodzi ze stawia opor ze ciezko przy koncu sie kreci? Tylko przy koncu?
    W Krwi benzyna, zamiast Serca turbina
    dawidbn
    Zaawansowany

Miejscowość: Koszalin
    • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
      Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
      Suzuki Jimny
      Mała terenówka Suzuki była już kiedyś dostępna ze zdejmowanym dachem. Ale najnowsza odsłona modelu, która ostatnio skradła serca wielu kierowców, nie doczekała się dotąd takiej odsłony. Są jednak spore ...