Astra 2 Disel, co sadzicie??

10 Wrz 2008, 21:04

Witam...Dzis dostalem tel od ciatki z niemiec czy niechce kupic jej auta czyli Opla Astry 2 hathbeck za 1000euro uszkodzonej tzn po dzwonie. Uszkodzonya lampa i blotnik podgiety, niestety nie wiem jeszcze ktory rok i jaka pojemnosc silnika, wiem tylko ze diesel i z kakretnym wyposazeniem: 8 poduszek, skora, nawigacja, climatronik, el szyby, podgrzewane fotele itp.
I tak wlasnie mysle.... Co o tym sadzisie?? Oczywiscie pomijajac fakt ze jest uszkodzona bo to dlamnie jest niewazne bo auta sobie sam klepie po fachu.

:?: :?: :?:
zaba
Nowicjusz

10 Wrz 2008, 21:06

8 poduszek w 2 gen.??
Jeżeli to istnieje, to bierz.
zupazkota
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: GOP

11 Wrz 2008, 17:42

:?: :?: :?:
zaba
Nowicjusz

11 Wrz 2008, 17:45

nie wiem co wogole takie pytanie tu zadajesz
inni 1000 euro placa za 14 golfa, a tu sie tu pytasz o astre
bierz i sie nie zastanawiaj
wyklepiesz, pojezdzisz troche i sprzedasz jeszcze z zyskiem :)
pzdr
Pawlo
Zaawansowany

Miejscowość: Bolesławiec

11 Wrz 2008, 21:02

Nie wiem czy Ty klepiesz po fachu. Może barmanki po d...... .
Gdybyś klepał auta to byś się na nich trochę znał, a jakbyś się znał, to wiedziałbyś, że auto po lekkim dzwonie za 1000 euro to okazja.

Oczywiście sporo zależy od tego Twojego klepania. Jeżeli faktycznie to będzie rasowe klepanie, to ci rdza po pół roku wylezie.
Dishman
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

11 Wrz 2008, 21:04

no i ?? za tys euro to i tak okazja , może sobie nim jeździć i nie patrzeć na rdze , albo sprzedać zanim ta rdza ma wylesc
marcinx26
Aktywny
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Toyota Avensis Emotion i Hilux Adventure - specjalne edycje
    Specjalne edycje popularnych modeli Toyoty wzbogacą ofertę koncernu Toyota Motor Poland. Już od połowy września br. będą dostępne modele Avensis Emotion, oraz model Hilux Adventure. W obu przypadkach popularne modele koncernu ...

12 Wrz 2008, 10:51

Dishman napisał(a):Nie wiem czy Ty klepiesz po fachu. Może barmanki po d...... .
Gdybyś klepał auta to byś się na nich trochę znał, a jakbyś się znał, to wiedziałbyś, że auto po lekkim dzwonie za 1000 euro to okazja.

Oczywiście sporo zależy od tego Twojego klepania. Jeżeli faktycznie to będzie rasowe klepanie, to ci rdza po pół roku wylezie.

hahahahha padłem :D
Nie no moim zdaniem ... Krótko , jeśli to taka astra jak mówisz to się opłaca pod warunkiem że znasz się na furach i sobie wyklepiesz lub masz znajomego lub znajomy warsztat który ci to wyklepie za grosze (po znajomosci) : )
EXAL
Aktywny
Awatar użytkownika

12 Wrz 2008, 11:38

Ja widziałem jak wyklepują auta w jednym warsztacie :) Mietek gdzie jest młotek :) Wyszedłem :)
Pozdrawiam
Michał
2green
Początkujący
Awatar użytkownika

12 Wrz 2008, 12:09

jesli chodzi o moje klepania to to nie problem... nie odwczoraj klepie.... fakt faktem ze nie pracuje juz w zawodzie 4 lata ale 5 lan pracowalem... na codzien nie klepie klepie dla siebie a jak dla siebie to lepiej niz w fabryce :PP

jezeli chodzi o astre 2 to nie mialem stycznosci ani z buda ani z silnikiem diesla... wiem ze astra 1 gnije ze hoho.. zdazaja sie egzeplaze niezgnite ale to zadkosc, pozatym jak sie dba tak sie ma....
Dotego jezleli chodzi o ceny astry 2 to tez niewiem zabardzo, lukalem jedynie na allegro ale allegro to allegro, tam ceny niektorzy wala jak z kosmosu ....

Natomiast jezeli chodzi o uszkodzenie tej astry to pierdzieliety tylny blotnik, tak ze sie zagielo nadkole i trze o kolo i zbita tylna lampa i zderzak do wymiany.....
zaba
Nowicjusz

14 Wrz 2008, 21:02

"na codzien nie klepie, klepie dla siebie"

Roz*ebałeś mnie tym :D:D
zupazkota
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: GOP

14 Wrz 2008, 22:12

Temat dla ludzi klepiących :D
EXAL