Astra g bertone

11 Mar 2015, 16:31

szukam czegoś w okolicach śląska
a to?
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
henry230
Nowicjusz

Auto: nie mam

11 Mar 2015, 16:57

Bertone nie!
Opel Astra Sport Edytion Limited to też kupa złomu.
DamianCAR
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 6
Miejscowość: Warszawa
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: E36, Opel Vectra C
Silnik: m50b25, 2.0T + LPG
Skrzynia biegów: Manualna

11 Mar 2015, 17:39

A czemu nie ? bertone?dzwoniłem i mówili ze ok z tym autem na dowolna stacje mogę zajechać,z mechanikiem bym zajechał no chyba ze widzicie ze coś z nim nie tak
henry230
Nowicjusz

11 Mar 2015, 21:45

To sobie jedż obejrzyj pare tych pięknych Bertonek i zobaczysz o czym mówimy,przez telefon to każdy idiota Ci powie że warto bo dobre itp a prawda okazuje się drastycznie inna..
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

11 Mar 2015, 23:30

A seata ibize 3 do 9 tys?da się?W komisie u mnie za 10500jest
henry230
Nowicjusz

12 Mar 2015, 07:05

9k to takie minimum.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Premiera modelu 3008DKR MAXI
    Peugeot Sport, zespół mający na swoim koncie dwa niedawne zwycięstwa w edycjach 2016 i 2017 legendarnego Rajdu Dakar (edycja tegoroczna odbyła się w styczniu w Ameryce Południowej), przedstawia samochód, który ...

12 Mar 2015, 09:49

Szczerze męczyłem się z prawkiem ale z autem to jakaś masakra,ja pierd czemu nie zarabiam w tej polandi więcej od razu wiedziałbym co kupić swoje marzenie:)Merca

A mam do ciebie pytanie jak z naprawami do który samochodów droższe są częsci? Myślę czy nie wziąć audi a4
henry230
Nowicjusz

12 Mar 2015, 10:10

Bertone to moje marzenie z młodości. Bardzo ładne stylistycznie, mocne silniki, dobrze wyposażone wnętrza. Auto idealne dla młodego faceta. Ale młodość minęła, i trzeba szukać jakiegoś większego auta.
marekkot
Nowicjusz

Auto: Nie mam

12 Mar 2015, 10:26

No ja mam 32 latka xd i dopiero co prawko znalazłem ,nie wiem będę szukał za 10 tyś bertone zbije cenę do 9 tyś Barol a pytanko mam tą bertonke z gliwic co mówiłeś nie to widzisz jakieś uderzenia malowanie?bo z zewnątrz ładnie wygląda myślę czy nie pofatygować się do nich jutro i zobaczyć ją co sądzisz ? mam nie daleko 30 km do niej dodaje link

[link do Otomoto wygasł]
[link do Otomoto wygasł]
[link do oferty na Olx wygasł]
[link do oferty na Olx wygasł]
henry230
Nowicjusz

12 Mar 2015, 19:24

Przedni prawy błotnik w innym odcieniu,zderzak tak samo poza tym odpicowana na handel.
Astry z Chorzowa i Rudy Śląskiej jakieś kolorowe mi się wydają.
Zielona wygląda ok tylko brakuje zaślepki od holowania z przodu,ciekawe czemu :naughty:
Barol
Awatar użytkownika