Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
HundHand napisał(a):Ok, siostrze na klimie nie zależy tym bardziej że poprzedni Jazz z 2001 bez przerwy miał z klimą problem.
HundHand napisał(a):a jedynka spoko?
HundHand napisał(a):Jeden kupuje opla bez klimy a drugi BMW E36 20 letnie 150 koni, ja wiem że za 8-9 to i opc się znajdzie tylko jaki stan?
Czy lepiej mieć klimę ale za to auto składane z pięciu bez dokumentacji, przebieg kręcony 10 razy i silnik który łyka 2l/1000 km oleju?
Czy jednak coś pewniejszego?
HundHand napisał(a):A jeśli tak no to poprosiłbym o jakiś link do Astry G 1,4 może być PL salon i klima za te 7 tys. Wg mnie się nie znajdzie, bo to nie jest takie proste.
Ludzie od razu walą ceny 10-12 tys.
HundHand napisał(a):Z tymi autami za 3k to nie jest takie proste, bo ja znam przypadek takiego który od 10 lat miał klimę niesprawną, przeważnie te auta ledwo przeglądy przechodzą to kto się będzie bawił w naprawy klimy, odgrzybiania, napełnianie?
HundHand napisał(a):Siostra woli z PL salonu także zbędna rozmowa
HundHand napisał(a):Tak jest to wyrocznia dobrego stanu, bo chociażby nikt nie zarabia na aucie jak Mirki handlarze, do tego jest cała historia a nie książka z allegro, wszystko wiadomo o aucie.
Co może wiedzieć o aucie ktoś kto kupił 2 lata temu auto z placu w Gnieźnie?
Tak, zapomniałeś tylko dodać to co było przez 2 lata a wcześniej? A co wie o stanie blacharskim? Czy były kolizje, wypadki czy auto było spawane?Invi napisał(a):Wszystko, wie co padło, wie co niedomaga. To, co miało się już zepsuć to się zepsuło i zostało naprawione
HundHand napisał(a):Tak, zapomniałeś tylko dodać to co było przez 2 lata a wcześniej? A co wie o stanie blacharskim? Czy były kolizje, wypadki czy auto było spawane?
HundHand napisał(a):Wejdź na mobile.de i zobacz ile kosztują takie Asterki oraz zastanów się czy ktoś kto jeździł 2 lata wie co się działo w 2006 roku z tym autem np? Co ktoś wymieniał? skoro książka podrobiona z allegro?
HundHand napisał(a):Zapytam wprost, ile miałeś aut z PL salonu? że uważasz kupno Astry w 2005 za żaden wyczyn i że to bieda? Potem serwisowanie/przeglądy co roku w ASO za 800 zł.
Baza z danymi technicznymi samochodów marki OPEL. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne OPEL