06 Maj 2012, 17:42
Bylem wczoraj ogladac auto i nim pojezdzic. Ogolnie auto malo jezdzone, glownie po wroclawiu a codziennie do pracy robi ok 15km czasem gdzies dalej wyjedzie ale to raczej rzadko. Pojezdzilem nim po wroclawskich dziurach i zawieszenie ladnie pracuje, kierownica pewnie sie trzyma i nie sciaga auta. Hamulce sprawnie dzialaja, abs tez:) przyspiesza lepiej od mojego ale bez rewelacji. Silnik brudny tylko z kurzu, nic nie cieknie. Teraz opisze minusy. Wiadomo jak sie parkuje na ciasnych osiedlach, auto ma z tylu na zderzaku przetarcie, ale nie jakies mega wielkie. W jednym miejscu na tylnym slupku pekl lakier ale sie trzyma i sie nie powieksza. Prawy reflektor paruje, pewnie uszczelka, ale nowy kosztuje ok 100zl to idzie to przezyc. W srodku popsula sie dzwignia skladania jednego z foteli, byc moze tylko jakis mechanizm ktory mozna ustawic. Klima jeszcze mie byla nabita, ale dziala. Starcza na rok, wiec musi byc jakies rozszczelnienie. Duzy to moze byc koszt naprawy? Meczy mnie troche to ze ma 75KM, gdy wlacze w nim klime to nie bedzie zbyt muli? Tak ogolnie to mi sie nimnawet fajnie jechalo. I chyba jestem zdecydowany:) 7k zl to chyba nie duzo?