Awiluni napisał(a): lecz ma bardzo zniszczoną tabliczkę znamionową a przez to nie mogę zrobić przeglądu, i tu rodzi się moja prośba czy ktoś z was mógł by wysłać mi zdjęcie swojej tabliczki znamionowej ?
Myśle ze jest to "papierowa" TZ i znajduje sie na prawym słupku.Foto tej TZ w niczym Ci nie pomoze.Musisz jednak jechac na SKP i wykonac przegląd tech.tego samochodu.Oczywiscie zgodnie z przepisami/dzu996/diagnosta wykona OBT z wynikiem negatywnym/powód-zniszczona,nieczytelna TZ/.Na tą okoliczność wystawi zaświadczenie i wpisze powód wyniku badania tech.z"N".Z tym zaświadczeniem musisz się udac do WK w którym zarejestrowany jest ten samochód i tam dostaniesz skierowanie na wykonanie nowej TZ.Jak to zrobisz powrót na SKP gdzie wykonywałes przegląd tech./nie wiem czy przypadkiem oni nie mogą wykonać tej TZ/,płacisz wtedy 20.- i po sprawie.Od wystawienia zaświadczenia z wynikiem "N"masz termin do 14 dni zeby ponownie się do nich zgłosić.Jak go przekroczysz placisz jeszcze raz za cały przegląd tech.od nowa...Proste...
![Wink :wink:]()
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło.
Nie odpowiadam na PW.