REKLAMA
![](https://www.forumsamochodowe.pl/galeria/inne-zdjecia-motoryzacyjne-a53/samochody-na-parkingu-t40383.jpg)
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
mike napisał(a):W zeszłym roku za sztukę z 2007 z 1.6 116KM i LPG dałem 10300
No wg mnie mało prawdopodobne, jak wszystko krzywe, do tego w środku zjechane, poprzecierane to co? w photoshopie ukryjesz?mike napisał(a):No i na zdjęciach może wyglądać ładnie, a w rzeczywistości okazać się trupem, więc nie patrz na to w ten sposób
bodaj od 5 lat w kraju, po zakupie dołożone ok 1k (nie licząc nowego ubezpieczenia, bo akurat się kończyło).Jeremias napisał(a):No tak ale może wybitny stan i ogólnie np salon PL?
wiele rzeczy może być nie tak - polepione podłużnice, naciągana podłoga, atrapy poduszek, niedziałająca klima, silnik chlejący olej (standard dla tej jednostki) i wiele innych rzeczy, których teraz nie przewidzisz.Jeremias napisał(a):No bo chyba drzwi nie odpadną na miejscu jak się przyjdzie oglądać?
oj mało widziałeś kolegoJeremias napisał(a):No wg mnie mało prawdopodobne, jak wszystko krzywe, do tego w środku zjechane, poprzecierane to co? w photoshopie ukryjesz?
mike napisał(a):wiele rzeczy może być nie tak - polepione podłużnice, naciągana podłoga, atrapy poduszek, niedziałająca klima, silnik chlejący olej (standard dla tej jednostki) i wiele innych rzeczy, których teraz nie przewidzisz.
Wnętrze auta zadbane, stan techniczny bardzo dobry.
Jeremias napisał(a):Widocznie u nas prawo kuleje, bo znajomi jak wystawiali Merca c-klase w Niemczech, w którym płyn znikał do chłodzenia to bali się napisać że stan dobry.. żeby jakiś Niemiec im procesu nie wytoczył.
No ok to odpuszczam auto.