Planuje w najbliższym czasie kupić jakiś samochód. Przeglądając oferty trafiłem na stre I : [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] chciałem się zapytać co o niej sądzicie.

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
drzazga napisał(a):Planuje w najbliższym czasie kupić jakiś samochód. Przeglądając oferty trafiłem na stre I : [link do Otomoto wygasł] ... 88452.html chciałem się zapytać co o niej sądzicie.
szybki napisał(a):autko bez lpg jest warte max 2k
silvo44 napisał(a):Hmmm, wybacz małą dygresję, ale każda rzecz jest tyle warta ile ktoś za nią zapłaci..
marco84 napisał(a):Hamulce jak u fiata 125 p ? Są dwie opcje , albo nigdy nie jeździłeś astrą albo nigdy nie jechałes maluchem
marco84 napisał(a): co takiego strasznego widzisz w rozrządzie i pompie wody w astrze f 1,4 8V?
marco84 napisał(a):to podaj swoją opcje w tej cenie i z podobnie niskimi kosztami eksploatacji .
Barol napisał(a):Ja tego czytać nie mogekolejny raz napisze jechałem taką Astrą (również 1.4 8v) 160km/h w 4osoby i jakoś na zakrętach nie dotykała asfaltu..
Hamulce z 125p? Albo miałeś mocno zużyte albo faktycznie nie jeżdziłeś.. dzisiaj jakoś normalnie bez problemu wyhamowała z 60km/h do 0 na odcinku ja wiem może 15-20m..
No i co do ceny to jeśli Ty nie mogłeś sprzedać to nie znaczy że każdy inny też będzie miał taki problem..
Baza z danymi technicznymi samochodów marki OPEL. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne OPEL