Witam posiadam VW vento 1.8 90 KM z LPG ogolnie jestem zadowolony ale znudzilo mi sie to autko...więc mam na zamiane Astre w sedanie z 98 r 1.4 LPG 60 KM i niewiem czy warto.Wygląda ładnie nie jezdziłem jeszcze nią ale domyslam sie że szału niema może miał ktos takie autko i wie jak jest z awaryjnoscią itp
1,4 60km na gazie będzie zamulone i o wyprzedzeniu jakiegoś tira możesz pomarzyć.Plusem może być to że ten silnik jest 8zaworowy a więc na gazie powinien dobrze współgrać.Osobiście poszukał bym czegoś innego,na przykład jakiegoś Seata Cordoby.
np [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Mam asterke w tym że 1.6 8v B+LPG 75 km i mogę polecić jedzie się dobrze. Część tanie jak diabli a silnik nie do zajechania problemem są tylko blachy jak to w oplach. Co do silnika 1.4 może być zbyt słaby. Poszukał bym na twoim miejscu Astre w kombi i z silnikiem 1.6 8v wytrzyma nawet zerwanie paska rozrządu. Mój ma 241k km i nie ma nawet grama oleju na silniku. Wszystko ok tylko właśnie blachy.
Noo tak wlasnie myslalem ze 60 KM to mało ale np miałem kiedyś golfa 2 1.3 55KM i o dziwo nieźle się zbierał przy skrzyni 4.Stąd moje pytanie do właścicieli opli:)
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
IONITY – ogólnoeuropejska sieć ładowania wysokiej mocy IONITY to ogólnoeuropejska sieć ładowania wysokiej mocy która umożliwi wykorzystywanie mobilności elektrycznej w długich podróżach na terenie całej Europy. Powstanie sieć stacji ładowania wysokiej mocy ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.