mysle o zakupie atlasu samochodowego polski. znalazlem na necie skale 1 do 200 000. są moze lepsze? znalazlem mape wydawnictwa daunpol. co o tym myslicie?
mozecie cos polecic?
Ja mam taki http://www.petlaczasu.pl/atlas/samochodowy/b1260 jest dobry, ale widzę, że ten który Ty znalazłeś jest w lepszej skali, ja bym obejrzał 2 i wybrał ten, który dla Ciebie jest lepszy
Tak niewiele nam potrzeba do szczęście, wystarczą tylko równe drogi...
Nawigacja, nawigacją a dobra mapa to jest podstawa sukcesu. Sam mam nawigację od jakiegoś czasu i wcale to nie jest super urządzenie, szczególnie gdy chce Cię poprowadzić drogą, której nie ma fizycznie w terenie. W mieści gdy jestem to oczywiście używam nawigacji ale gdy jadę w trase to głównie używam mapy
Podatek od środków transportu – co warto wiedzieć? Posiadanie pojazdu wiąże się zarówno z kosztami jego utrzymania, jak i istotnymi obowiązkami podatkowymi. Niektóre środki transportu wymagają uregulowania specjalnego podatku, który może być istotnym ...
Hybrydowe "rakiety" czyli sportowe samochody z napędem hybrydowym Sportowe samochody powstały z myślą o tym, by dostarczać niezapomnianych wrażeń z jazdy, a także wyjątkowych wrażeń estetycznych. Wraz z ewolucją motoryzacji pod maski tych, dostarczających emocji, najwspanialszych samochodów ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.